Ünlü Analist, DOGE ve Tüm Memecoinler İçin Tehlikeye İşaret Etti!


Ünlü bir kripto analisti, Dogecoin‘in (DOGE) memecoinler için olası bir hesaplaşmayı işaret ettiği konusunda yatırımcılara uyarıda bulunuyor.

DataDash’in sunucusu Nicholas Merten, Dogecoin’in son meme token furyası sırasında neredeyse hareketsiz kalmasının, meme varlıklarının risk altında olabileceğini belirtiyor.

Merten, geçen ay Dogecoin’in elde ettiği küçük kazançların kaybolmasının, memecoin eğiliminin “gerçek olmayan” bir trend olduğunu düşündürebileceğini ifade ediyor.

“En büyük memecoin olan Dogecoin, bu meme çılgınlığı sırasında bile yukarı yönlü hafif bir hareket gösteremiyorsa, bu size ne anlatıyor?

Geçen ay %3 artış gösterdi, ancak tüm kazançlar eridi. Eğer Dogecoin bile dayanamıyorsa, Pepe hakkında ne düşünmelisiniz? Başarılı olan diğer tüm memecoinler hakkında ne düşünmelisiniz? Bu, sahte bir trend olduğunu, önemsiz bir şey olduğunu, gerçek bir yanı olmadığını ve insanların sadece başlangıçtaki likidite ile desteklediğini gösteriyor.”

dogecoin haberleri
ünlü analist, doge ve tüm memecoinler i̇çin tehlikeye i̇şaret etti! 2

Merten, tarih boyunca altcoinlerin genellikle Bitcoin (BTC) ve ABD dolarına karşı değer kaybetme eğiliminde olduğunu belirterek, yatırımcıların aslında sadece boğa piyasaları sırasında altcoin ticareti yapması gerektiğini vurguluyor.

“2021 Nisan ve Mayıs aylarında piyasanın altcoinlerde zirveye ulaştığından beri Dogecoin almak uygun değildi. Bu, gerçek heyecanın yaşandığı dönemdi ve tıpkı Dogecoin için önceki döngülerde olduğu gibi, eğer geçmişe bakarsanız, altcoin ticaretinin sadece gerçekten bir boğa piyasasında ve altcoin döngüsünde avantajlı olduğunu öğrenmek için mükemmel bir gösterge olduğunu görürsünüz ve bunlar çok nadiren gerçekleşir.

Çoğu zaman, altcoinler sadece Bitcoin’e karşı değil, aynı zamanda dolara karşı da değer kaybediyor.”

Dogecoin, yazının yazıldığı sırada son 24 saatte %3,2 düşüşle 0,0706 dolardan işlem görüyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir