Deloitte, Bitcoin Danışmanlık Hizmetleri Sağlamak İçin NYDIG İle Güçlerini Birleştirdi!


deloitte
deloitte, bitcoin danışmanlık hizmetleri sağlamak i̇çin nydig i̇le güçlerini birleştirdi! 2
  • Deloitte ve NYDIG, Bitcoin ürün ve hizmetlerini uyumlu bir şekilde benimsemek isteyen müşterilere ortak danışmanlık hizmetleri sağlamak için ortaklık kurdu.
  • İkisi, biri kripto ile ilgili anketler yayınlarken, diğeri BTC ödemelerini etkinleştirerek kripto para birimlerine artan bir ilgi gösterdi.

Küresel profesyonel hizmetler firması Deloitte, Bitcoin’in (BTC) benimsenmesini teşvik etmek için yatırım yöneticisi New York Digital Investment Group veya NYDIG ile ortaklık kurdu.

Pazartesi günü yapılan duyuruya göre ikili, Bitcoin ürün ve hizmetlerini benimsemek isteyen müşterilere ortaklaşa danışmanlık hizmetleri sunacak. Girişim, büyüklükleri ne olursa olsun şirketlere blok zinciri ve Bitcoin tabanlı hizmetleri farklı alanlarda uygulama konusunda yardımcı olacak. Bunlar, diğerlerinin yanı sıra bankacılık, çalışanlara sağlanan faydalar, sadakat puanları ve ödül programlarını içerir.

Deloitte ve NYDIG, Bitcoin benimseme girişimini başlattı

Duyuruda, bankalar da dahil olmak üzere küresel finans kurumlarının Bitcoin ile ilgili hizmetleri sağlamak için artan baskıyla karşı karşıya olduğu belirtildi. Aynı zamanda, dijital varlıkların alımının yasal ve düzenlemeye tabi olacağı yollar aramak da gerekli olmuştur.

Deloitte’ta dijital varlık bankacılığı düzenleyici uygulama başkanı Richard Rosenthal, iki firma arasındaki ittifakın her iki hedefi de karşıladığını söyledi. Mevzuata uygunluğu korurken, çok talep edilen dijital varlık hizmetlerini sağlamak.

Finansal hizmetlerin geleceği, dijital varlıkların kullanımına odaklanacak ve müşterilerimize, düzenlenmiş ve uyumlu bir şekilde katılmanın yolları konusunda tavsiyelerde bulunmaya odaklanmış durumdayız.

Rosenthal’a göre, Deloitte ve NYDIG ortaklığı 21 Haziran’da aktif hale geldi. Girişim, Bitcoin’in Ocak ayından bu yana yüzde 50 düştüğü kripto piyasalarının bir krize katlandığı bir zamanda geliyor. Yönetici, hedeflerinin uzun vadeli olduğunu ve bu nedenle şu anda sallanan piyasadan etkilenmediğini belirtiyor:

Daha uzun bir görüşe sahibiz ve birçok şirketin dijital varlık altyapısını ve ürünlerini geliştirmeye devam etmesini bekliyoruz.

Kurumsal kripto benimseme

Deloitte, blok zinciri ve kripto para birimi endüstrisine ilgi gösteren “Dört Büyük” muhasebe firmalarından biridir. Son yıllarda, şirket aynı konularda bir dizi anket yaptı. Oybirliğiyle varılan sonuç, Bitcoin ve diğer dijital varlıkların küresel ekonominin kritik bir parçası olacağı yönündeydi.

Deloitte’un Mart ayında yayınlanan anketlerinden biri, Bitcoin’in merkez bankası dijital para birimleri için daha hızlı ve daha ucuz bir ekosistem sağlama potansiyeline sahip olduğunu gösterdi. Haziran ayında yayınlanan bir başka rapor, ABD’li tüccarların yüzde 75’inin önümüzdeki iki yıl içinde Kurumsal kripto benimseme ve diğer kripto para birimlerini ödeme olarak kabul etmeyi planladığını buldu.

Öte yandan NYDIG, çalışanlarının maaşlarının bir kısmını Şubat ayından bu yana Bitcoin’e dönüştürmelerine izin verdi. Şirket ayrıca 2021’in sonlarında 1 milyar dolar topladı ve toplam değerlemesini yaklaşık 7 milyar dolara çıkardı.

NYDIG, en son Şubat ayında üretilen kripto araştırması yapanlardan biri oldu. Sonuçlar, Bitcoin ağındaki işlemlerin 2021’de American Express’teki işlemleri yüzde 50’den fazla aştığını gösterdi.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir