Terra Kendini Kurtarmaya Çalışıyor, 27 Mayıs’ta LUNA 2.0’ı Başlatacak!


terra
terra kendini kurtarmaya çalışıyor, 27 mayıs'ta luna 2.0'ı başlatacak! 2
  • LUNA 2.0 27 Mayıs’ta piyasaya sürülecek.
  • Teklif 1623% 65,5 oyla geçti.
  • Do Kwon, Güney Kore borsalarına ulaşma suçlamalarını reddetti.

Terraform Labs, yeniden adlandırma ve yeni bir blok zinciri oluşturma önerisi kabul edildikten sonra, orijinal blok zincirinden farklı olacak bir oluşum zinciri olan LUNA 2.0 adlı yeni bir blok zinciri başlatacak.

LUNA 2.0, bu ayın başlarında UST’nin de-pegging ve Terra (LUNA) çöküşünün ardından ve günlerce yeniden canlandırma planları önerdikten sonra resmi olarak 27 Mayıs’ta çıkıyor. Mevcut Terra blok zinciri Terra Classic’i (LUNC) yeniden adlandıracak ve yeni bir blok zinciri (LUNA) oluşturacak olan 1623 No’lu teklif %65,5 oyla kabul edildi.

Terraform Labs’e göre, teklif bir çatal olmadığı için LUNA 2.0, Terra Classic ile herhangi bir geçmişi paylaşmayacak.

Buradaki önemli ayrım, çatallı bir blok zincirinin “tüm geçmişini orijinal (zincir) ile paylaşması”dır, ki Terra 2.0 bunu yapmayacaktır.

Blockchain firması ayrıca, “eski zincirdeki dapp’lerin veya varlıkların bir işte olduğu gibi Terra’da önceden var olmayacağını” vurguladı. Bu uygulamalar ve varlıkların daha sonra taşınması gerekecektir.

Ancak, topluluğun Twitter’da morali bozuk gibi görünüyor. @richer_frank kullanıcısı şüphelerini dile getirerek, “Bir insan neden LUNA 2.0’a yatırım yapsın ki? Dürüst soru.”

Kullanıcı ry_no87 bile Terra‘yı çağırdı ve “Yani Luna herhangi bir sonuç olmadan tamamen başarısız oluyor ve Luna’nın tekrar denemesine izin veriyorlar” dedi. Özellikle, çok sayıda rapor, kolluk kuvvetlerinin LUNA ve UST kazalarına karışan şirketleri araştırmak için halihazırda hareket halinde olduğundan bahsetmiştir.

Bu arada, bazı kullanıcılar Luna Classic’lerini yeni LUNA‘ya dönüştürebileceklerini merak ediyorlardı. Geçen hafta Do Kwon’un tweetine geri dönersek, zor durumdaki CEO, bu tür sorunları çözmek için büyük borsalar üzerinde çalışmaya söz verdi. Ek olarak, Binance’in LUNA 2.0 üzerinde Terra ile “yakından” çalışacağı da raporlarda ortaya çıktı.

İlgili bir haberde, Terra CEO’su Do Kwon, LUNA 2.0’ı listelemek için beş Güney Koreli borsaya ulaşmakla suçlandı. Geliştirici iddiaları reddetti.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir