Ripple CEO’su, XRP ETF’leri Hakkında Çarpıcı Açıklamalar Yaptı


Son Bitcoin ve Ethereum ETF onaylarının ardından kripto para dünyası bir sonraki heyecana hazır: XRP, SOL ve ADA ETF’leri. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse’a göre bu ETF’lerin ABD pazarına girişi an meselesi.

Artan Heyecan ve Beklentiler

ABD’de 10 Ocak’ta spot Bitcoin ETF’lerinin onaylanması, yatırımcı coşkusunu zirveye taşıdı ve Bitcoin’i 73.740 dolara kadar yükseltti. Ethereum da Mayıs ayında aynı yolu izleyerek spot ETF onayını aldı.

Bu gelişmeler, yatırımcıların kripto paralara olan ilgisini artırdı ve XRP, SOL ve ADA gibi diğer popüler kripto paralar için de ETF beklentilerini yükseltti.

ripple ceosu xrp etfleri hakkinda carpici aciklama yapti
ripple ceo'su, xrp etf'leri hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı 2

Ripple CEO’su’ndan Net Mesaj: Kaçınılmaz

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, XRP, SOL ve ADA’nın kaçınılmaz olarak ETF’lere sahip olacağını ve yatırımcıların bu varlıklara da maruz kalmak isteyeceklerini savunuyor. Garlinghouse, yatırımcıların sadece Bitcoin ve Ethereum ile sınırlı kalmak istemediklerini ve XRP’nin SEC davası öncesinde en değerli ikinci kripto varlık olduğunu da ekliyor.

Garlinghouse’un bu açıklamaları, XRP ETF’lerine olan ilgiyi daha da artırıyor.

Ripple-SEC Davası: Bir Engel Olabilir mi?

Ancak, XRP ETF’lerinin onaylanma yolunda hala bir engel var: Ripple ve ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasındaki dava. SEC, Ripple’ı XRP’nin bir menkul kıymet olduğunu savunarak dava açmış durumda.

Dava 23 Nisan 2024’te duruşma aşamasına geçti ve Ripple’ın şu ana kadar 3 kez kısmi zafer kazandığı biliniyor. Davanın sonucu XRP fiyatını önemli ölçüde etkileyebilir ve ETF onay sürecini de etkileyebilir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTiktok, ve X hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir