Binance ABD, Binance Çekme Ücretini %60 Düşürdü!


abd
binance abd, binance çekme ücretini %60 düşürdü! 2
  • Binance US, USD, USDT, USDC ve BUSD spot piyasalarında Bitcoin ticareti için tüm ücretleri kaldırdı.
  • Bitcoin para çekme ücreti de %60’a kadar düşürüldü.
  • Bazı altcoinler daha sonra sıfır işlem ücreti alabilir.

Küresel borsa devi Binance’in Amerikan şubesi Binance US, USD, USDT, USDC ve BUSD gibi spot çiftler için borsasında Bitcoin alım satım ücretlerini kaldırdı.

Haber, çeşitli kripto topluluklarında anında sansasyon yarattı ve bazıları borsalar arasında bir ‘ücret savaşı’ olasılığına işaret etti. Şu anda yalnızca Binance US ve Robinhood – ücretsiz ticaret deneyimi sunan ilk platform – Amerikalı kullanıcılara Bitcoin ticaret hizmetleri için sıfır ücret uyguluyor.

Bu yetmezmiş gibi Binance ABD CEO’su Brian Shroder, borsanın Bitcoin çekme ücretini de %60’a kadar düşürdüğünü söyledi.

ABD’deki tüm kullanıcılar Binance ABD’nin hizmetlerine erişemez. Özellikle Binance US, düzenleyici nedenlerle New York, Texas, Vermont ve Hawaii olmak üzere dört eyalette ikamet eden kişilere hizmet vermemektedir. Ancak borsa, platformunu bu yetki alanlarına açmak için şimdiden adımlar atıyor.

Söz konusu borsadan bir temsilci, “Zaman çizelgeleri her eyalet için değişir, ancak eyalet düzenleyicileriyle aktif ve verimli tartışmalar yürütüyoruz” dedi.

Binance US, henüz başka herhangi bir ayrıntıdan bahsetmemiş olsa da, aynı şeyi diğer kripto para birimleri için de uygulama olasılığını düşünüyor.

Diğer yandan Bitcoin, 17.760.77$’a kadar düştüğü kanlı bir hafta sonundan sonra fiyatını 20.000$’da tutmak için mücadele ediyor. Yazma sırasında, Bitcoin 20.318.63 dolardan el değiştiriyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir