Telegram, Sohbet Yoluyla Kripto Ödemesini Sunuyor!


telegram
telegram, sohbet yoluyla kripto ödemesini sunuyor! 4

Telegram‘ın en yeni özelliği ile kripto göndermek artık sadece bir mesaj uzağınızda.

Mesajlaşma uygulaması artık resmi cüzdan botu olan The Open Network (TON) aracılığıyla kripto ödemeleri sunuyor.

Çarşamba günü bir Twitter gönderisinde, anlık mesajlaşma uygulaması, TON Token aracılığıyla kripto gönderip alacaklarını duyurdu.

Bu, Telegram’ın bir başka yeniliği çünkü hızlı, güvenli ve sorunsuz kripto ödemelerine izin verecek ilk mesajlaşma uygulaması.

TON, milyonlarca Telegram kullanıcısının sohbet yoluyla kripto ödemelerini kolayca göndermesini ve almasını sağlayacak başka bir bot ekliyor. Hepsinden iyisi, işlemler ücretsizdir. Evet, sohbet sırasında anında ve orada sıfır işlem ücreti ile kripto ödemeleri gönderip alabilirsiniz.

Kolaylığın en güzel hali!

TON Coin Cüzdan Özelliği

Bu harika özelliği kullanmak için kullanıcıların Telegram‘ın Cüzdan botunu indirip yüklemeleri gerekecek. Bununla birlikte, kullanıcılar banka kartlarını kullanarak özgürce kripto satın alabilir ve ardından diğer cüzdanlara aktarabilir veya takas edebilir.

TON ile kripto ödemeleri oldukça hızlıdır. Kullanıcıların uzun cüzdan adresleri girmeleri ve onayları beklemeleri gerekmez. Kullanıcılar, mesajlaşma uygulamasında bulunan Cüzdan simgesine tıklayarak başkalarına kolayca TON jeton veya BTC gönderebilir.

Şirkete göre, doğrudan mesajlarda “Cüzdan” simgesine tıklayarak diğer kullanıcılara Bitcoin (BTC) veya Toncoin gönderebilirler.

Telegram, kuruluşundan bu yana bir kripto ortağı olmuştur. Ve şimdi, bir mesajlaşma uygulamasında kripto ödemeleri göndermek ve almak için daha hızlı, sorunsuz ve güvenilir bir yol sağlayan çığır açan bir özelliği ortaya koyuyorlar.

coinprojesi.com jiiwfyve

Telgraf ve TON Para Destanı

TON, bir hisse kanıtı mekanizması kullanır ve DNS, merkezi olmayan hizmetler ve anında ödemelere yönelik olarak 2017 yılında kurulmuştur.

Telegram ve TON madeni parası, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile yasal bir engel nedeniyle Mayıs 2020’de düştü.

SEC, Telegram’ı İlk Para Teklifi (ICO) ile kayıt dışı menkul kıymetler satmakla suçladı. Ajans, mesajlaşma uygulamasının özel bir token satışından 1,7 milyar dolar toplamasının ardından şikayette bulundu.

coinprojesi.com 6d785ce9994d0c 948 568 0 66 2400 1439

Daha da kötüsü, bir New York yargıcı şirketin Gram tokenlerini yabancı yatırımcılara veya Amerika Birleşik Devletleri dışındakilere dağıtmasına izin vermemeye karar verdi.

Çıkışının ardından TON parasını TON Vakfı’na emanet etmeye karar verdiler. Açık Ağ, kullanıcılara yeni cüzdan botunu kullanarak TON jetonları göndermek için uygulamanın en son sürümünün yüklü olması gerektiğini söyledi.

Kripto Ödemelerini Basitleştirme

Telegram, dünya çapında kitlesel benimsemeyi hızlandırmak için kripto para birimi işlemlerini basitleştirmeyi amaçlıyor.

Mesajlaşma uygulaması ve TON coin ile yapılan ödemeler, sınır ötesi ödemeleri daha ucuz ve daha hızlı hale getirerek ana akıma çarpıyor.

Buradaki amaç, kripto ödeme çözümlerini günlük yaşamın bir parçası haline getirmektir. Bu kesinlikle Telegram kullanıcıları ile işareti vuruyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir