2022’nin En Başarılı 5 NFT Pazar Yeri!


nft
2022'nin en başarılı 5 nft pazar yeri! 3

Açıklayıcı İngilizce sözlük Harper Collins’in yayıncıları, NFT’nin geçen yılın ana kelimesi haline geldiğini söylüyor.

Bu dünya nedir ve neden herkes bundan bahsediyor?

Gelin birlikte çözelim.

NFT nedir?

NFT (değişmeyen token) benzersiz bir sayısallaştırılmış öğedir (görüntüler, ses kayıtları, dijital sanat eserleri, oyun öğeleri veya karakterler, alan adları, finansal araçlar, kulüp kartları vb.).

Başka bir deyişle, benzersiz ve bölünmez bir dijital varlığı temsil eden bir simgedir.

Bazı alanlar sadece NFT’yi düşünürken, diğerleri teknolojiyi güçlü ve ana ile iş süreçlerine uyarlamış durumda.

Hangi alanlar NFT’nin faydalarını şimdiden takdir etti?

  • Oyun Endüstrisi
  • Sanat
  • Toplama
  • Lojistik
  • Sinema
  • Metaverse’ler ve 10+ daha fazlası

Blockchain’in avantajlarını kendi yararına kullanan dünyaca ünlü ünlüler, müzisyenler, sanatçılar ve diğer figürler konuyla ilgileniyor.

Sadece eğlence için + NFT’nin pratik önemi hile yapacak. Henüz adını bile duymadığımız NFT ve yeni biçimleri, bize yıkılmaz ve gerçekçi olmayan birçok şeyi değiştirecek.

Henüz başlangıç ​​noktasındayız…

Geçen yılın NFT coşkusuna rağmen, hala başlangıç ​​aşamasındayız. Zaten çok şey yapıldı, ancak daha yapılacak çok şey var.

Eğer yetişenler arasında olmak istemiyorsanız, şimdi bu dalgaya dalmaya, avantajlarını incelemeye ve hatta kendi NFT’nizi yaratmaya değer. Belki bu dijital dünyanın Mona Lisa’sı olur, kim bilir…

NFT’ye kısa bir girişten sonra, genellikle şu soru ortaya çıkar: “NFT’yi nereden alabilirim?”

Cevap: NFT’leri satın alabileceğiniz veya satabileceğiniz özel pazar yerlerinde.

coinprojesi.com rr 768x264 1
2022'nin en başarılı 5 nft pazar yeri! 4

Aylık NFT işlem hacimleri

Yakın gelecekte ana piyasa oyuncularından biri haline gelebilecek çeşitli blok zincirlerinin pazarlarına daha yakından bakalım.

2022’nin İLK 5 çığır açan NFT pazaryeri

1 – LooksRare

Blok Zinciri: ETH

2022’nin başlarında başlatılan basit kayıt, hizmeti cüzdanı bağladıktan sonra kullanabilirsiniz. Aşağıdakiler mevcuttur:

  • ETH, WETH’de NFT Alış/Satış
  • Bir borsadaki sipariş gibi NFT tekliflerini listeleme
  • Seçilen Teklif Koleksiyonundaki tüm NFT’ler için teklifleri listeleme.

2 – Bybit tarafından NFT pazarı

Sadece sıradan bir pazar yeri. Değişim ve yeni projelerle işbirliği sayesinde düzenli olarak yeni koleksiyonlar ekleniyor, kullanıcılar arasında NFT çekilişleri ve platform ekibinden ödüllü promosyon yarışmaları yapılıyor.

KYC’nin Bybit tarafından NFT Marketplace’teki etkinliklere katılması gerekebilir.

3 – Magic Eden

Blok Zinciri: Solana

Şu anda Solana blok zincirinde işlem hacminde 1 numaralı pazar yeri.

Web sitesinde listelenen 11 cüzdandan herhangi biri aracılığıyla katılabilirsiniz. Basit ve sezgisel arayüz. Kısa süre önce, içerik oluşturucular için basım sürecini kolaylaştırmak için NFT basımı için yeni bir özellik kullanıma sunuldu.

4 – PancakeSwap

Blok Zinciri: BSC

DEX ile birleştiğinde, bu pazar yeri başlangıçta oldukça iyi olduğunu kanıtladı. NFT pazar yeri PancakeSwap, lansmanından sadece 24 saat sonra işlem hacminde 3,7 milyon dolara ulaştı.

Alım/satım ilkesi, borsalarındaki kripto para birimine benzer.

5 – Relictum NFT pazar yeri

Blok Zinciri: Kalıntı

Relictum NFT pazarı geçen yılın sonlarında piyasaya sürüldü ve hemen medyanın ilgisini çekti. Toplanabilecek her şeye ve hatta daha fazlasına sahiptir.

Düzgün bir arayüz sayesinde, herkes birkaç tıklamayla normal bir mobil uygulamada kendi NFT’sini oluşturabilir ve Relictum NFT pazarında satışa sunabilir.

Ekip bunu bir adım daha ileri götürdü ve Dijital Sanat için kendi merkezi olmayan deposunu oluşturdu. Diğer blok zincirleri ve pazar yerleriyle köprüler, bu projeyi serserilerin veya her türlü maymunun hayranları için gerçek bir hazineye dönüştürüyor.

Ana avantaj, Relictum ağında ücret olmamasıdır. Ağda NFT’leri ücret ödemeden göndermek, topluluğun takdir ettiği bir şeydir. Bu, şu anda en umut verici projelerden biri.

Hız, pastanın üzerindeki kremadır. Bu, Lightning McQueen ile ilgili değil, kelimenin tam anlamıyla ağ üzerinden “uçan” işlemlerin hızı ile ilgili.

Çok büyük bir şey geliyor….

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir