Kripto Analisti BTC Piyasası için Boğa Koşusunu Öngörüyor!


coinprojesi.com btc boga
kripto analisti btc piyasası için boğa koşusunu öngörüyor! 2

Zincir üstü kripto analisti Rekt Capital, Bitcoin piyasasının iki Üstel Hareketli Ortalamasının (EMA) BTC/USD piyasası için güçlü direnç desteği sağlamasının beklendiğini ifade etti. İki ortalama, 21 haftalık ve 50 haftalık EMA’ları temsil eder.

Sadece direnç desteğini sürdürürse, EMA’ların BTC/USD piyasası için yeni bir boğa koşusunu tetikleyebileceğini öne sürdü. Açıklığa kavuşturmak için analist, bu açıklamayı kişisel deneyimine ve Bitcoin EMA’larının getirebileceğini düşündüğüne dayanarak yaptı.

Rekt Capital‘e göre, EMA, Bitcoin’in makro aralık seviyesinin orta noktasında istikrarlı bir şekilde kalacak. BTC böyle bir direnç pozisyonunu geri kazanırsa, 2022 için boğa koşusunu başlatmak için pürüzsüz ve sonsuz bir pazar çapında potansiyel ortaya çıkaracak olan BTC/USD piyasasına gelişen bir büyüme ve gelişme getireceğini vurguladı.

Ayrıca, Rekt Capital, EMA’ların direnç desteğini geri kazanmaları halinde iyi tanımlanmış bir yüksekliğe ulaşmak için eşik potansiyeline sahip olduğunu iddia ediyor. Ek olarak, destek, Bitcoin’i sorunsuz bir şekilde makro aralığına herhangi bir güçlük çekmeden itmesi beklenen yeni bir piyasa çözünürlüğü getirecek.

Bitcoin EMA’ları hakkında net bir açıklama yaptı.

Makro aralığın orta noktasını oluştururlar. Her ikisinin de BTC’nin makro aralığının üst yarısına girmesi için destek olarak geri alınması gerekiyor.

Tek başına bu değil, ancak EMA mekanizmasının muazzam bir dönüşüm sağlaması ve Bitcoin’in oynaklığının yanı sıra fiyat dalgalanması üzerinde olumlu bir etki yaratması bekleniyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir