Currency.com, Dijital Varlıkların Geniş Çapta Kabul Görmesine Yardımcı Olmak İçin Dijital Ticaret Odası’na Katıldı!


coinprojesi.com 800x385px 1
currency.com, dijital varlıkların geniş çapta kabul görmesine yardımcı olmak i̇çin dijital ticaret odası'na katıldı! 2

New York, Amerika Birleşik Devletleri, 26 Ocak 2022 – Yüksek büyüme gösteren küresel kripto borsası Currency.com, bugün dijital varlık ve blok zinciri endüstrisini temsil eden dünyanın önde gelen ticaret birliği olan Dijital Ticaret Odası’na katıldığını duyurdu.

Bu ortaklık sayesinde, Currency.com, dijital varlıkların küresel olarak yenilenmesini ve büyümesini sağlamak için destekleyici ve işbirliğine dayalı bir ortam oluşturmak için kilit politika yapıcılar ve düzenleyicilerle daha fazla işbirliği yoluyla dijital varlıkların benimsenmesini teşvik etmeyi amaçlıyor.

Currency.com ABD CEO’su Steve Gregory şunları söyledi:

Currency.com’da, müşterilerimizin kripto para birimleri satın alması, depolaması ve yatırım yapması için güvenli ve şeffaf bir ortam sağlamayı taahhüt ediyoruz. Kripto para birimleri ve dijital varlıklar daha yaygın hale geldikçe ve hem kurumlar hem de perakende topluluğu için giderek daha fazla erişilebilir hale geldikçe, bu gelişen varlık sınıfının güvenini ve kabulünü oluşturmaya yardımcı olmak için küresel düzenleyicilerle yakın çalışmamız önemlidir. Dijital Ticaret Odası’nın bir parçası olmaktan ve kripto para birimleri için güçlü ve saygın bir ortam oluşturmak için üzerimize düşeni yapmaktan onur duyuyoruz.

Bir üye olarak, Currency.com en iyi uygulamaları paylaşacak ve dijital varlıkların ve kripto para birimlerinin yeni ve mevcut düzenlemelerini destekleyecektir. Ticaret birliğinin diğer üyelerinin yanı sıra Currency.com, güçlü operasyonel, yönetişim ve risk uygulamaları oluşturma ihtiyacı gibi dijital ekosistemin karşılaştığı zorluklara çözümler oluşturmak için de çalışacak.

Dijital Ticaret Odası Kurucusu ve Başkanı Perianne Boring, Currency.com‘un üyeliği hakkında şunları söyledi: dijital belirteçler ve blockchain teknolojisi. Şirketin etkileyici büyümesi, dijital varlık pazarındaki kabulü ve talebi vurguluyor ve Oda, Currency.com’un saflarımıza katılmasını ve dijital varlıkların yaygın olarak benimsenmesi için netlik ve kesinlik sağlayan bir düzenleyici çerçeve geliştirmek üzere politika yapıcılarla etkileşim kurmasını dört gözle bekliyor.”

Üye kuruluşlarıyla ortaklaşa olarak Dijital Ticaret Odası, blok zinciri teknolojisinde inovasyonu ve yatırımı teşvik edecek daha kapsayıcı bir iş ortamı yaratmak için politika yapıcılar, düzenleyiciler ve endüstri ile yakın işbirliği içinde çalışmayı, savunmayı ve eğitmeyi amaçlıyor.

Currency.com ve Dijital Ticaret Odası hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.currency.com ve www.digitalchamber.org adresini ziyaret edin.

Currency.com hakkında

Currency.com, gelişen kripto para birimleri dünyasını geleneksel finansal varlıklar dünyasıyla sorunsuz bir şekilde birbirine bağlayan, yüksek büyüme gösteren bir kripto platformudur. Platform, yatırımcıların hem kripto hem de fiat para birimlerini kullanarak popüler kripto para birimlerini güvenli bir şekilde satın almalarını, ticaret yapmalarını ve yatırım yapmalarını sağlamak için basit, kaygan ve sezgisel bir teknolojiyle desteklenmektedir.

Yatırımcıların güvenle ticaret yapmalarına yardımcı olmak için kripto platformu, sağlam risk yönetimi kontrolleri, şeffaf fiyatlandırma ve kapsamlı finansal eğitim içeriği ile donatılmıştır.

2020’de kripto platformu, müşteri tabanında yüzde 374’lük bir büyüme bildirdi ve bu da onu Avrupa’nın en hızlı büyüyen kripto para birimi değişim platformlarından biri haline getirdi. Girişim Kapitalisti Viktor Prokopenya, fonu VP Capital aracılığıyla şirkette erken bir yatırımcıydı.

Currency Com US LLC, FinCEN’e Para Hizmetleri İşletmesi olarak kayıtlıdır. Ana kuruluşu Currency Com Limited, Cebelitarık Finansal Hizmetler Komisyonu tarafından 25032 lisans numarası altında Dağıtılmış Defter Teknolojisi hizmetleri sağlamak üzere yetkilendirilmiştir. Currency.com’un Kıbrıs, ABD, Cebelitarık, Hollanda, Ukrayna ve Singapur’da ofisleri bulunmaktadır.

Daha fazlasını öğrenmek için www.currency.com adresini ziyaret edin.

Dijital Ticaret Odası Hakkında

Dijital Ticaret Odası, misyonu dijital varlıkların ve blok zinciri tabanlı teknolojilerin kabulünü ve kullanımını teşvik etmek olan dünya lideri bir ticaret birliğidir.

Dernek, blok zinciri inovasyonunu ve benimsenmesini hızlandırmak için politika yapıcılar ve düzenleyiciler ile eğitir, savunur ve yakın çalışır. ABD’de blok zinciri için ulusal bir eylem planı yayınladı ve aynı zamanda kara para aklama karşıtı mevzuata uyumu sağlamak için eyalet ve federal düzeyde kolluk kuvvetleriyle ilişki kurdu.

Oda ayrıca, dijital tokenlerin düzenleyici netliği için çözümler sunmakta ve ayrıca dijital varlıklar için vergi rehberliği yayınlamaktadır. Temel politika amaçlarından biri, iş dünyasında blok zincirinin kullanımını teşvik etmek ve blok zinciri teknolojisinin büyümesini genişletmek için yenilikçilerle yakın çalışmaktır.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir