ABD Senatörü Elizabeth Warren Kripto Uyarısı Yayınladı, Merkezi Olmayan Finansman Konusunda Düzenleyici Eylem Çağrısı!


coinprojesi.com askld
abd senatörü elizabeth warren kripto uyarısı yayınladı, merkezi olmayan finansman konusunda düzenleyici eylem çağrısı! 2

ABD Senatörü Elizabeth Warren (D-MA), ekonomi için ciddi bir tehlike oluşturduğunu söylediği bir kripto para birimi alt sektörüne karşı bir uyarı yayınlıyor.

Senatör Warren, ABD Senatosu Bankacılık, Konut ve Kentsel İşler Komitesi’nde, istikrarlı paralar hakkında yapılan duruşmada, merkezi olmayan finansın (DeFi), büyük ölçüde düzenlenmemiş olduğu için ekonomi için en büyük riski oluşturduğunu söyledi.

“DeFi, kripto dünyasının en tehlikeli kısmı.

Bu, düzenlemenin fiilen bulunmadığı yerdir ve dolandırıcıların, dolandırıcıların ve dolandırıcıların yarı zamanlı yatırımcılar ve ilk kez kripto tüccarları arasında karıştığı yer olması şaşırtıcı değildir.

DeFi’de birisi bir teröristle karşı karşıya olup olmadığını bile söyleyemez.”

ABD Senatörüne göre, DeFi sabit paralara bağlı ve bu nedenle fiat sabitli kripto para birimleri olmadan var olamazdı.

“Stablecoinler, DeFi ekosisteminin can damarını sağlıyor.

DeFi’de insanlar, farklı madeni paralar arasında ticaret yapmak, türevlerin ticaretini yapmak, düzenlenmiş bankacılık sisteminin dışında borç para vermek ve borç almak için sabit paralara ihtiyaç duyar.

Stabilcoinler olmadan DeFi durma noktasına geliyor.”

Sonuç olarak Senatör Warren, düzenleyicilerin sabit paraların DeFi’yi “desteklediği” gibi davranması gerektiğini söylüyor.

“Bu tüccarlar için bir risk, ekonomimiz için bir risk.

Harekete geçme zamanı, her şey patlamadan önce. Stablecoinlerin düzenleyicileri, bağımsız denetçileri, garantörleri, hiçbir şeyleri yoktur. Ve kripto dünyasının en karanlık kısımlarından birini destekliyorlar.

Tüketicilerin dolandırılmaktan en az korunduğu yer. Düzenleyicilerimizin çok geç olmadan bu riskleri azaltma konusunda ciddi olması gerekiyor.”

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir