Forkast ve AAX, “Bitcoin & Beyond” Küresel Zirvesini Sunmak İçin Hazırlanıyor!


coinprojesi.com capture 1634028838avhrse8frg
forkast ve aax, “bitcoin & beyond” küresel zirvesini sunmak i̇çin hazırlanıyor! 2
  • Forkast.News, “Bitcoin & Beyond” küresel zirvesini sunmak için AAX’e katıldı.
  • 10 Kasım’da gerçekleşecek ve 20’den fazla konuşmacıya sahip olacak.

Tüm blok zinciri ve gelişen teknoloji, ekonomi ve finansı kapsayan bir dijital medya platformu olan Forkast.News, 10 Kasım’da yıllık “Bitcoin & Beyond” küresel zirvesini sunmak için LSEG teknolojisiyle desteklenen dünyanın ilk kripto borsası AAX’e katıldı.

Duyuruya göre, etkinlikte dijital varlıkların küresel ekonomiyi nasıl değiştirdiği ve oyun alanını nasıl dengelediği ile ilgili soruları yanıtlayacak 20’den fazla konuşmacı yer alacak. Buna FTX’in kurucusu ve CEO’su Sam Bankman-Fried, Blockchain Araştırma Enstitüsü’nün kurucu ortağı ve İcra Kurulu Başkanı Don Tapscott ve Real Vision’ın kurucusu Raoul Pal dahildir.

“Bitcoin & Beyond” Etkinliğin’de Liderler Geçidi!

Ayrıca, CoinDesk‘in Baş İçerik Sorumlusu, Blockchain Araştırma Enstitüsü’nün kurucu ortağı Alex Tapscott, Real Vision’ın Kıdemli editörü ve kripto editörü Ash Bennington ve diğer önemli yatırımcılar, araştırmacılar ve düşünce liderleri’de var etkinlikte.

Bir basın açıklamasına dayanarak, Forkast ve AAX, dijital varlık endüstrisinin karşılaştığı en karmaşık ve ilgili sorunlarla ilgili sanal etkinliğene ev sahipliği yapacak.

Ek olarak, “Bitcoin‘in ülkeler tarafından benimsenmesi nasıl görünüyor ve daha geniş ekonomik ve politik sonuçlar nelerdir? Bitcoin ağındaki yenilik neye benziyor? Uzay araştırmaları dijital varlıkların yükselişiyle nasıl kesişiyor? Dijital varlıklar küresel ekonomiyi nasıl canlandırabilir?” ayrıca bu etkinlik sırasında tartışılacaktır.

Ayrıca her iki şirketin yöneticileri de kendilerini ifade etmişlerdir. Forkast.News’in kurucu ortağı ve genel yayın yönetmeni Angie Lau, şunları vurguladı:

Değer alışverişi için bir araç olarak kripto para birimi’nin gelecek olmadığı açıktır, şu anda dünyanın her köşesinde meydana gelen durdurulamaz bir dalgadır. Ancak sektör, yanıltıcı, göz korkutucu ve hatta itici olabilen dikkat dağıtıcı unsurlarla dolu.

Bu arada, AAX araştırma ve strateji başkanı Ben Caselin, Bitcoin’in bir teknoloji ve varlık olduğunu ve aynı zamanda söylemsel bir fenomen olduğunu söyledi. Bunun da ötesinde, AAX’in üretken söylemleri yönlendirmede ve ana akım kullanıcılara benimsemeyi teşvik etmede bir sorumluluk gördüğünü de belirtti.

Bitcoin & Beyond”un bir çevrimiçi video dizisinden “eşler arası konuşma” olarak başladığını unutmayın, bu nedenle AAX ve Forkast’ın bu etkinliğe ortak ev sahipliği yapması onu küresel bir sanal zirve olarak yeni bir ölçek ve etki düzeyine taşıyacaktır.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir