BSC Army (BARMY) Token Nedir ? Nasıl Alınır ?


barmy token

BSC Army Token (BARMY) , Binance Smart Chain’deki (BSC) sosyal medya endüstrileri için ilk merkezi olmayan özerk organizasyon ve genel olarak BSC ve blockchain’in benimsenmesini teşvik etmeye çalışan topluluk merkezli bir girişim olmaktadır. Ayrıca bu topluluğun tek bir amacı bulunmaktadır. O da Binance Smart Chaini ve ekosistemini korumak için ellerinden gelen her şeyi yapmaktır.

Web sitelerinde kendilerini şöyle tanıtmaktadırlar.

BSC Army , BSC’deki sosyal medya endüstrileri için ilk DAO (merkezi olmayan özerk organizasyon) ve genel olarak BSC ve blok zincirinin benimsenmesini teşvik etmeye çalışan topluluk merkezli bir girişimdir.

Bu program, BSC, Binance ve BNB belirteci (BSC’nin yerel belirteci) konusunda tutkulu olanlar içindir. BSC’yi savunmanın yanı sıra potansiyel yatırımcılara ve projelere BSC’yi kullanmaları için yardım ederek, BSC Ordusu üyeleri BARMY belirtecinde pasif gelir elde edebilirler.

Yol Haritası ve White Paper Durumu

Şu an için web sitelerinde herhangi bir white paper bulunmamaktadır. Gelecek zamanlarda ekleneceğini söylemektedirler. Daha iki günlük bir token olduğunu unutmamak gerekmektedir.

1. Promosyon Hizmetleri

BSC Army, farkındalık yaratmalarına ve kullanıcıları çekmelerine yardımcı olmak için BSC’deki diğer projeler için tanıtım hizmetleri sunmaktadır. Promosyon hizmetlerinden elde edilen% 20 kâr, geri satın almak ve BARMY tokenini yakmak için kullanılacaktır.

Durum: Q2 2021

2. BSC Ordu Gazetesi

Binance SC Ordu Gazetesi, BSC’deki blockchain projeleri hakkındaki en son haberlerin ele alındığı yerdir. BSC Army ekibi, Gazetenin genel yayın yönetmenidir. BSC Ordu Gazetesinde yer almakla ilgilenen projeler daha fazla ayrıntı için bizimle iletişime geçebilir. Ücretli tüm makaleler $ BARMY jetonuyla ödenir ve bu tür makalelerin yazarlarına da $ BARMY jetonu ödenir.

Durum: Q2 2021

3. DAO Yatırımı

BSC Ordusu, 2 seviyeli katılımlı BARMY sahipleri için merkezi olmayan bir yatırım fonu olarak çalışacak: 10.000.000’dan fazla BARMY’ye sahip BARMY sahipleri ve 10.000.000.000’den fazla BARMY’ye sahip olanlar. Ayrıca Sahiplerin her seviyesi farklı bir özel Telegram grubuna sahip olacak ve her ikisi de BSC Ordusunun da bir yatırımcı olduğu kaliteli projelere yatırım yapmak için çeşitli fırsatlara sahip olacak.

Durum: Q3 2021

4. NFT Pazarı

NFT Mağazası, BSC Ordusu üyelerimizin yarattıkları memleri satışa koyduğu ve memlerin sahipliğini, derecelendirmesini ve / veya müşterilerini diğer üyelerle takas ettiği yerdir. Bir üye, BSC Army’nin NFT Mağazasında iş yapmayı bırakmak isterse, işin devam etmesini sağlamak için mülkiyeti ve NFT’lerle ilgili tüm işi diğer üyelere kolayca devredebilir veya satabilmektedir.

BSC Army (BARMY) Token Nasıl Alınır ?

bsc.army adresine gittikten sonra sağ üst köşede BARMY token buy yazısına tıklayınız. Ardından ekranda pancakeswap üzerinden işleminizi yapabilmektesiniz. Eğer direk alım kodu isteyenler için alt satıra kodu ekliyorum oradan da alabilirsiniz.

Smart Contract Address: 0x2C80bC9bFa4EC680EfB949C51806bDDEE5Ac8299

Trust Wallet ile Pancake üzerinden nasıl alınacağına dair bilginiz yoksa ise bu linkten adımları uygulanıyınız. TIKLA.

Token Özellikleri

Olası token fiyat düşüşünü önlemek ve program üyelerinin ve BARMY sahiplerinin faydalarını korumak için. BSC Ordusu, RFI Statik Ödüller, Otomatik Likidite Havuzları ve Meme Ödüllerinden oluşan üç projeyi hayata geçirmektedirler. Bir çok token bunu satanlardan pay olarak token sahiplerine dağıtım olarak gerçekleştirmektedir.

RFI Statik Ödüller: Token dünyasında yeni bir proje olduğunu iddia etmektedirler. İnsanları BARMY tutmaya teşvik eder, çünkü sahipleri işlemdeki token miktarına bağlı olarak daha fazla BARMY alacak. Temel olarak, kişi ne kadar çok BARMY tutarsa, o kadar çok BARMY geri gelir. Yani BARMY satışı olduğu zaman satanlardan sizlere pay gelecek. Durduk yere token sayınız artış gösterecektir.

Otomatik Likidite Havuzları: Burada sizlere iki uzun vadeli anlaşma sunulmaktadır.

  • Hem satıcılardan hem de alıcılardan Likide Havuza jeton ekleyerek jetonun likiditesini artırır.
  • Eğer balinalar diyelim ki tokenlerini satma kararı aldı bu noktada onlardan %10 vergi alınacaktır. Bu vergilerde token sahiplerine dağıtılacaktır. Bir nevi token kendini koruma altına almaktadır.

Meme Bounty : Program için içerik oluşturan BSC Ordusu üyeleri için özel bir ödüldür. İşlem vergisinin% 1’i üyelere farklı şekillerde dağıtılmaktadır.

Twitter Adresleri : https://twitter.com/barmy_official
İnstagram Adresleri : https://www.instagram.com/bsc.army/
Telegram Adresleri : https://t.me/bscarmychannel
Web Site : https://bsc.army/

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. 24/05/2021

    teşekkürler aydınlatıcı bilgiler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir