Memecoin’lerde Boğa Sezonu Başlıyor mu? Uzman Analist Büyük Yükseliş Bekliyor!


Altcoin piyasasında isabetli tahminleriyle tanınan bir analist, Pepe (PEPE) ve Popcat (POPCAT) gibi memecoin’lerin büyük bir yükseliş dalgasına hazır olduğunu öngörüyor.

Bluntz isimli analist, 263.500 takipçisine sahip olduğu sosyal medya platformunda yaptığı paylaşımda, PEPE’nin 5 dalgalı bir ralliye hazırlandığını savunuyor.

Elliott Dalga Teorisi’ne dayanan analist, yükseliş eğiliminde olan bir varlığın ABC düzeltmesini tamamladıktan sonra 5 dalgalı bir ralliye girme eğiliminde olduğunu belirtiyor. Bluntz, PEPE’nin ABC düzeltmesini tamamladığını ve 0,0000145 dolara doğru bir yükselişe hazır olduğunu gösteren bir grafik paylaşıyor.

PEPE için 5 Dalgalık Ralli ve ABC Dönüşü Bekleniyor

Analistin yorumları şu şekilde:

“PEPE’yi burada takip ediyoruz ve belirgin bir şekilde 5 dalgalık bir yükseliş ile ABC dönüşünü gözlemliyoruz. İlginç bir şekilde, PEPE, sigara içmeyen ve yeni düşüşler yaşamayan nadir altcoinlerden biridir.”

memecoinlerde boga sezonu basliyor mu
memecoin'lerde boğa sezonu başlıyor mu? uzman analist büyük yükseliş bekliyor! 2

Yazının yazıldığı sırada PEPE’nin değeri 0,00001286 dolar.

Popcat’ta da Benzer Bir Görünüm Var

Solana tabanlı memecoin Popcat için de benzer bir yükseliş senaryosu öngörülüyor. Analist, Popcat’ın da düzeltme aşamasını tamamladığını ve yukarı yönlü bir hareketin yakın olduğunu düşünüyor.

“POPCAT, düşük seviyelerden güçlü bir sıçrama ile yükseliyor. Her gün beş dalgalık bir artış gösteriyor ve büyük bir ABC düzeltmesini tamamlamış gibi görünüyor. Memecoin’lerin yeniden popülerlik kazandığını düşünmeye başlıyorum.”

Bluntz, Popcat’ın Mart ayındaki tüm zamanların en yüksek seviyelerine doğru rallisini başlatmadan önce memecoin dogwifhat’ın (WIF) piyasa yapısını takip ettiğini de vurguluyor.

Memecoin’ler ve Yapay Zeka Dikkat Çekmeye Devam Edecek

Üst düzey analist, memecoin’lerin ve yapay zekanın (AI) kripto yatırımcılarının ilgisini çekmeye devam edeceğine inanıyor.

“Önümüzdeki dönemde memecoinler ve yapay zeka, en çok dikkat çeken iki alan olacak. Bu nedenle, yatırım yaparken seçimlerinizi dikkatlice yapmanız önemlidir.”

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTiktok, ve X hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir