Bitcoin’de Fırtınalar Kopacak: Scaramucci’den 2024 Tahmini


SkyBridge Capital’in kurucusu ve CEO’su Anthony Scaramucci, spot Bitcoin ETF’lerinin onaylanmasının ardından Bitcoin’in (BTC) 2024 yılında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşacağını tahmin etti.

Scaramucci, CNBC’ye verdiği röportajda, SEC’in bireysel yatırımcıların Bitcoin’e erişimine onay vermesi nedeniyle BTC’nin 2025 yılının Ocak ayına kadar tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşacağını öngördü.

Spot Bitcoin ETF’lerinin Onaylanması

SEC, 10 Ocak 2024 tarihinde 11 spot Bitcoin ETF’ine onay verdi. Bu ETF’ler, 11 Ocak’ta Nasdaq, New York Borsası (NYSE) ve Chicago Board Options Exchange (CBOE) gibi ABD borsalarında listelendi.

SEC’in spot Bitcoin ETF’lerine onay vermesi, Bitcoin’e yönelik talebi ve kripto paraların benimsenmesini artırması bekleniyor.

anthony scaramucci
bitcoin'de fırtınalar kopacak: scaramucci'den 2024 tahmini 2

Scaramucci’nin Tahminleri

Scaramucci, SEC’in spot Bitcoin ETF’lerine onay vermesinin Bitcoin için bir dönüm noktası olduğuna ve bu gelişmenin “dijital bir varlık olarak Bitcoin için gerçekten büyük bir atılım” olduğunu ifade etti.

Scaramucci, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Bu onayın genel anlamda kripto para piyasası için tahmin edilenden şok daha önemli bir hikaye olduğuna inanıyorum. Bitcoin (BTC) muhtemelen yıl sonundan önce tüm zamanların en yüksek seviyesini göreceğine ve 2025’te ise bu seviyeyi geçeceğine inanıyorum.”

BTC’nin Fiyat Performansı

Bitcoin (BTC), 2021 yılının Kasım ayında 69.000 dolarla tüm zamanların en yüksek seviyesini belirlemişti. Ancak 2022 yılıyla birlikte kripto para piyasasında yaşanan çöküşler ve makroekonomik gelişmeler neticesinde fiyatında önemli bir düşüş yaşandı.

2023 yılında ise Bitcoin (BTC), %150 oranında değer kazanarak 2021 yılının Kasım ayındaki seviyesinin %30 gerisinde kaldı.

Scaramucci’nin Yatırımları

Scaramucci, 2022 yılının şirket SkyBridge için çok acımasız geçtiğini ancak 2023 yılıyla birlikte BTC, Ether (ETH) ve Solana’ya (SOL) yaptıkları kademeli yatırımlarla bunu tersine çevirdiklerini belirtti.

Scaramucci, SEC’in yatırımcıların BTC’yi aracı kurum hesaplarına eklemelerine izin vermesiyle birlikte garip bir şekilde Bitcoin’i desteklediğini ifade etti.

Spot Bitcoin ETF’lerine Yatırım Yapacak

CNBC muhabiri Anthony Scaramucci’ye spot Bitcoin ETF’lerine yatırım yapıp yapmayacağını da sordu. Scaramucci bu soruya olumlu yanıt verdi ve kendisinin coşkulu alıcılardan biri olduğunu ifade etti.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTiktok, ve X hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir