Avalanche (AVAX), 2023’te En Çok Kazandıran Kripto Paralardan Biri Oldu


Avalanche, DeFi alanındaki yükselişini sürdürüyor

Merkezi olmayan finans (DeFi) alanındaki Avalanche (AVAX), piyasadaki düşüşe rağmen %132’lik etkileyici bir fiyat artışıyla övünüyor.

Avalanche’ın yükselişi

Avalanche, son üç aydır DeFi yatırımcılarının akın etmesiyle kripto topluluğunda manşetlere çıkıyor. Platform, yüksek verimi ve ölçeklenebilirliği nedeniyle geliştiricilerin ve kullanıcıların ilgisini çekti.

Aralık ayında Avalanche Vakfı, “Kültür Katalizörü” girişimi aracılığıyla bir dizi meme parası edinme planlarını açıkladı. Kâr amacı gütmeyen kuruluş, X aracılığıyla, portföyünü çeşitlendirmek ve daha geniş bir olasılık yelpazesini keşfetmek amacıyla Avalanche tabanlı seçilmiş meme paralarından oluşan bir koleksiyon oluşturma niyetini ifade etti.

avax
avalanche (avax), 2023'te en çok kazandıran kripto paralardan biri oldu 2

Vakıf, meme paraları seçmek için sahiplerin sayısı, likidite eşikleri, proje olgunluğu, adil lansman ilkelerine bağlılık ve genel sosyal duyarlılık da dahil olmak üzere belirli kriterlerin ana hatlarını çizdi.

Bu alışılmadık yatırımın arkasındaki mantığı vurgulayan Avalanche Vakfı, meme paralarının geleneksel fayda varlıklarını aştığını ileri sürdü. Bunun yerine, çeşitli kripto toplulukları içindeki kolektif ruhun ve ortak çıkarların somutlaşmış hali olarak görülüyorlar.

Avalanche fiyat hareketi

CoinGecko’ya göre Avalanche şu anda 36,36 dolar değerinde ve son yedi günde %4,32’den fazla artış gösteriyor. 370 milyon AVAX’lık dolaşımdaki arza sahip olan piyasa değeri 13 milyar doların üzerine çıktı. Destek seviyesi 31 dolar, 48 dolar ise direnç seviyesi olarak hareket ediyor.

Haftalık zaman diliminde Göreceli Güç Endeksi (RSI) değeri 61, dengeli bir piyasa hissiyatına işaret ediyor.

Bitget Cüzdan’dan Avalanche desteği

Dünya lideri bir Web3 ticaret cüzdanı olan Bitget Cüzdan, yakın zamanda Bitget Swap aracılığıyla Avalanche zincirindeki tokenlara yönelik desteği entegre etti.

Bu entegrasyon, kullanıcıların gerçek zamanlı mum grafiği verilerine ve ayrıntılı zincir içi işlem bilgilerine hem mobil hem de tarayıcı uzantılı cüzdanlardan sorunsuz bir şekilde erişmesine olanak tanır.

Avalanche’ta Trader Joe, SushiSwap V2 ve 1inch dahil olmak üzere 10’dan fazla önde gelen ticaret protokolü Bitget Wallet tarafından bir araya getirildi.

Zincirler arası köprüler ve Swft ve Bungee gibi protokollerin entegrasyonu ile cüzdan, Avalanche ana ağ tokenleri için aynı zincir ve çapraz zincir işlemlerini destekler.

Kullanıcılar, gazsız işlemler ve otomatik kayma ayarı gibi yenilikçi özelliklerle kolaylaştırılan hızlı, kullanışlı ve gazsız zincir üstü ticaret deneyiminin keyfini çıkarabilirler.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTiktok, ve X hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir