Kripto Analisti Bitcoin’in Riskle Karşı Karşıya Olduğunu Uyardı


Popüler bir kripto para analisti ve stratejisti olan Rekt Capital, Bitcoin (BTC) yatırımcılarını, önemli bir satış hareketinin eşiğinde olabilecekleri konusunda uyarıyor. X sosyal medya platformu üzerinde 349.900 takipçisiyle etkileşime giren Rekt Capital, Bitcoin’in düşüşe geçebilecek bir modelin kritik bir destek seviyesinde olduğunu belirtiyor.

“Çift tepe formasyonu oluştu. ~26.000 doların altında aşağı yönlü bir hareket bekliyorum, tıpkı Haziran ortasında olduğu gibi. Ancak, ~26.000 doların altında bir haftalık kapanış, çift tepeyi onaylayacak ve kırılmanın devamını tetikleyecek.”

btc 11
Kaynak: Rekt Capital/X

Bu kripto stratejistinin analizine göre, Bitcoin’in haftalık grafiğinde işlem hacmini dikkatle izlemek büyük önem taşıyor. BTC tehlikeli bir şekilde 26.000 dolar seviyelerine yaklaşmış olsa da, hacimde bir artış olmadıkça kırılmanın gerçekleşmeyeceği üzerinde duruyor.

“BTC çift tepeyi tamamladı, ancak ~26.000 dolarlık destek seviyesine sahip olduğundan, henüz kırılma onayı yok. Son günlerde satıcı hacmi artmış olsa da, BTC satıcı hacmi hâlâ önceki fiyat dönüşlerindeki satış tarafı hacmine yakın değil.”

btc 32
Kaynak: Rekt Capital/X

Kripto uzmanı, Bitcoin’in haftayı 26.000 doların altında kapaması durumunda, 22.000 doların aşağı yönlü bir hedef olabileceğini belirtiyor. Ayrıca,

“Bu çift tepenin dökülmesi, ölçülü bir hareket olarak Bitcoin’in ~22.000 dolara düşmesi anlamına gelebilir.

Bu yazının yazıldığı anda, Bitcoin’in değeri 26.089 dolar seviyelerinde. Bu analiz, yatırımcıların ve piyasa izleyicilerinin, olası bir düşüş trendine hazırlıklı olmaları ve bu tür bir hareketin ne zaman meydana gelebileceği konusunda daha iyi bir anlayışa sahip olmalarına yardımcı olabilir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTiktok, ve X hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir