Ünlü Analist, Bitcoin ve Pepe’ye İlişkin Tahminini Güncelledi


Kripto analisti, bu yıl değerini dört katına çıkaran bir altcoin projesi hakkında uyarıyor.

Altcoin Sherpa adlı popüler kripto tüccarı, 196.100 Twitter takipçisine, Bitcoin (BTC) değer kaybettiğinde Render (RNDR) adlı ekosistemin de değer kaybedebileceğini belirtti.

Altcoin Sherpa, Bitcoin’in 30.000 $ seviyesinde destek bulması durumunda, RNDR’nin bir süreliğine yatay seyir izleyebileceğini ifade etti.

“RNDR: Bu coinin değerli olduğunu düşünüyorum, ancak genellikle düşüş eğiliminde olduğunu ve BTC ve ETH’ye kıyasla daha düşük performans gösterdiğini görüyorum. Eğer BTC değer kaybederse, büyük bir düşüş yaşayacağımızı düşünüyorum (diğer tüm altcoinler gibi).”

grf557
kaynak: altcoin sherpa/twitter

Altcoin Sherpa’nın grafiğine göre, Bitcoin’in değer kaybetmesi durumunda Render’ın 1 dolara düşebileceği tahmin ediliyor. Aksi halde, Render’ın Ekim ayına kadar 2,50 $ üst limit ve 1,90 $ alt limit arasında işlem yapacağı öngörülüyor.

Render, 2022’yi 0,418 dolardan kapattı ve %367 artışla şu anda 1,96 dolardan işlem görüyor.

Altcoin Sherpa, Bitcoin’in yakın zamanda 32.000 dolar seviyesini aşacağını tahmin ediyor.

Ancak analist, Bitcoin’in 29.585 $ ile 31.298 $ arasındaki işlem aralığında, her iki yönde de bir kırılma anında çok az gösterge ile nasıl işlem gördüğünü vurguluyor.

“BTC, bu aralığın orta noktasında işlem görüyor. Ancak, şahsen çok fazla hareketlilik olduğunu düşünmüyorum. Orta vadede hala 32.000 doları hedefliyorum.”

grf880
kaynak: altcoin sherpa/twitter

Bitcoin, son 24 saatte %0,8 artışla 30.283 dolar değerinde işlem görüyor.

Tüccarın radarında ayrıca memecoin Pepe ( PEPE ) bulunuyor ve tokenin yüksek hacimli düğüm (HVN) ve üstel hareketli ortalamalar (EMA) gibi göstergelere dayanarak yukarı yönlü hareket edeceğini belirtiyor.

“PEPE: Kısa vadede bu konuda emin değilim ama orta vadede hala .50 Fib seviyesinin en azından ulaşılacağını düşünüyorum. Alt zaman dilimlerindeki EMA’lar yükselişte ve hacim profilinde bir HVN alanına yaklaşıyoruz. Hâlâ yükselişe geçiyorum ve hala PEPE’ye sahibim.”

grf21
kaynak: altcoin sherpa/twitter

Tüccar, Pepe’nin sonunda 0,50 Fibonacci seviyesine 0,00000235 dolardan ulaşacağını tahmin ediyor.

Pepe, son 24 saatte %1,9 artışla 0,00000158 dolardan işlem görüyor.

Tüccar ayrıca Bitcoin’in hard forku Bitcoin Cash ( BCH ) hakkındaki görüşünü güncelliyor ve tokenin 250 doların altına düşeceğini düşünüyor.

“BCH: asla doldurulmadı; 250 seviyesini gözlemledim ama daha iyi bir giriş yapabileceğimi düşündüm. Sorun değil, genel olarak sabırlı kalacağım ve sadece bekleyeceğim. Siparişler hala hazır.”

grf62
kaynak: altcoin sherpa/twitter

Bitcoin Cash, son 24 saatte %0,5 artışla 282 dolardan işlem görüyor.

Son olarak, Altcoin Sherpa, gizlilik odaklı altcoin Zcash’in (ZEC) geçen Kasım ayından bu yana daha düşük tepeler ve daha düşük dipler paterni ile dibi henüz bulamadığı konusunda uyarıyor.

grf521
kaynak: altcoin sherpa/twitter

Zcash, son 24 saatte %2,9 düşüşle 29,74 dolar değerinde işlem görüyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir