Kripto Analisti, Dogecoin’in (DOGE) “Uyandığını” Söyledi!


Kripto para analizinde büyük bir izleyici kitlesi olan bir analist, Dogecoin (DOGE) için dip noktanın görüldüğünü ve önemli bir yükseliş beklendiğini ifade ediyor.

Dogecoin için yükseliş zamanı

Analist Kaleo, köpek motifli mizah tokeninin şu anki değerinden yaklaşık %15 oranında bir fiyat yükselişi yaşayabileceğini belirtti.

Kaleo şu ifadeleri kullandı;

“DOGE uyanıyor.”

dogecoin haberleri
kripto analisti, dogecoin'in (doge) "uyandığını" söyledi! 2

Kripto para uzmanı, Dogecoin’in Çarşamba günü 0,0815 dolarlık en düşük seviyeye ulaştığını söylüyor.

“En düşük nokta buydu, btw (bu arada).”

Grafik, DOGE’nin düşen bir üçgen modelini yukarı yönde kırdığını gösteriyor ve bu da artan trendi işaret ediyor. 0,0815 dolar seviyesinden büyük bir yükseliş bekliyor.

“Ancak buradan hızlı bir yükseliş için hazır görünüyor.”

Kaleo, eğer DOGE düşen trend çizgisinin direnç noktası olan 0,0873 doları aşmayı başarabilirse, 0,100 dolar seviyesine ulaşabileceğini belirtti.

“Çizgiyi geçin ve hızla on sente doğru ilerleyin.”

Bu ayın başında, Dogecoin’in en ünlü destekçisi olan teknoloji milyarderi Elon Musk, Twitter simgesini DOGE logosuyla değiştirdiğinde, DOGE değeri %30’dan fazla artarak 0,10 dolar seviyesine yükseldi.

Ancak, bu DOGE yükselişi uzun sürmedi. Musk, birkaç gün sonra Twitter logosunu eski mavi kuş simgesine geri çevirdiğinde, mizahi token değer kaybetti.

Dogecoin, son 24 saatte yaklaşık %6 artışla 0,0870 dolardan işlem görüyor. Şu an itibarıyla DOGE, piyasa değeri açısından sekizinci en büyük kripto para birimi konumunda.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir