Bank of America (BoA), Yatırımcıların Kriptoya Olan İlgisinin Kripto Kışına Rağmen Azalmadığını Söyledi!


kripto
bank of america (boa), yatırımcıların kriptoya olan i̇lgisinin kripto kışına rağmen azalmadığını söyledi! 3
  • BoA raporu, blockchain teknolojisinin ve kripto para ekosisteminin öngörülebilir gelecekte bizimle kalacağını gösteriyor.
  • Birçok Millenial, kriptoya diğer yatırım türlerinden daha fazla yatırım yapıyor.

Bank of America‘dan (BoA) 28 Haziran tarihli bir rapor, yatırımcıların genel kripto piyasasındaki gerilemeye rağmen hala kripto para birimlerine yatırım yapmakla ilgilendiklerini iddia ediyor. Rapor, bankanın geçen hafta düzenlenen Dijital Varlıklar ve Web3 Konferansı gününde varılan sonucun bir parçasıydı.

Raporun bir kısmında “blockchain teknolojisi ve kripto ekosistemi sonsuza kadar bizimle burada” yazıyor. Etkinliğe katılanlar arasında dünyanın dört bir yanından 160 müşteri yer alıyor. Bankanın raporunda bu sonuca varmasının nedeni bu katılımcıların katkıları olmuştur.

Daha geniş kripto benimseme olasılığı devam ediyor

Etkinlik sırasında konuşmacıların çoğu, bu zorlu piyasa koşullarına rağmen şu anda mevcut olan çeşitli üst düzey projelere dikkat çekti. Bu nedenle, kripto ekosisteminin büyümesinin devam edeceği sonucuna varıyorlar. Diğer konuşmacılar ayrıca mevcut zorlu piyasa koşullarının uzun vadede muhtemelen daha sağlıklı bir kripto ekosistemi yaratacağını belirtti.

Rapora göre, müşteri katılımında sürekli bir büyüme oldu. Ayrıca, blockchain teknolojisinin yıkıcı doğasını ve hızlı gelişimini anlamak için hala daha fazla ilgi var. Dolayısıyla kripto ekosisteminin sona erdiğini gösteren haberler asılsızdır.

Bununla birlikte, etkinliğin ana konuşmacıları, kripto endüstrisi için düzenleyici bir politikaya olan ihtiyacı vurguladılar. Diğer katılımcılar, ana konuşmacıların sunumlarını kabul etti. Ancak, yetkililerin mevcut düzenlemelere açıklık getirmesi gerektiğini de kaydettiler.

Bu nedenle, kurumsal ve kurumsal yatırımcılardan katılım olabilir. Bu iki yatırımcı grubu kriptolara girdiğinde, müşterilerin sektöre olan güvenini artıracaktır. Sonuç olarak, kripto ekosisteminin daha geniş bir şekilde benimsenmesi olacaktır.

Rapor, çoğu kurumsal ve kurumsal yatırımcının şu anda kripto alanıyla hiçbir ilgisi olmadığını iddia ediyor. Ancak, endüstri uygun bir düzenleyici çerçeveye sahip olduğunda tutumlarını değiştireceklerdir.

İlk milyar kripto kullanıcısı

BoA ayrıca ilk milyar kullanıcıyı kripto alanına çekmenin kolay olduğunu söyledi. Ancak, kripto ve fiat sektörleri arasında daha iyi köprüler olmadığı sürece bu olmayacak. Ayrıca, kripto yerel bir ekosistem oluşturmak, bu ilk milyar kullanıcıyı çekmenin anahtarı olacaktır.

Kripto yerel bir ekosistemde, katılımcılar blok zinciri teknolojisini kullanan uygulamaları bilirler. BoA raporu, blockchain teknolojisi evriminin internet evriminden sonra geldiğini iddia ediyor.

Rapor ayrıca, Web3 uygulamalarının herhangi bir endüstriyi alt üst etme yeteneğine sahip olduğunu da ekliyor. İlgili bir haberde, 25-40 yaş arası Y kuşağına yönelik yakın tarihli bir anket, birçoğunun kriptolara diğer yatırım varlıklarından daha fazla yatırım yaptığını gösteriyor.

Böylece veriler, kriptolara artan ilginin yakın zamanda ortadan kalkmadığı sonucuna varıyor. Bununla birlikte, genel kripto piyasasındaki gerileme dün de devam etti. Bitcoin, Çarşamba sabahı itibariyle kırmızı alım satımda diğer dijital varlıklara öncülük ediyor. Önde gelen dijital varlık, son 24 saatte yüzde 4,99 düştü ve mevcut verilere göre 20.097 dolardan işlem görüyor.

coinprojesi.com asjdkna
bank of america (boa), yatırımcıların kriptoya olan i̇lgisinin kripto kışına rağmen azalmadığını söyledi! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir