Milyarder Yatırımcı Tim Draper, Kadınların Bir Sonraki Bitcoin Boğa Koşusunu Yöneteceğini Söyledi!


yatırımcı
milyarder yatırımcı tim draper, kadınların bir sonraki bitcoin boğa koşusunu yöneteceğini söyledi! 2
  • Kripto yatırımcıları Tim Draper, Bitcoin’in kadınlar tarafından benimsenmesinin fiyatının 250.000 dolara daha hızlı ulaşmasına yardımcı olacağını söyledi.
  • Bugün perakende harcamalarının yüzde 80’ini kadınların kontrol ettiğini ve tüccarların bile BTC ödemelerini kabul etmeye başlarlarsa işlem ücretlerinde çok tasarruf edebileceklerini de sözlerine ekledi.

Dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC) bu ayın başlarında ciddi bir düzeltmeyle karşı karşıya kaldı, ancak milyarder yatırımcı Tim Draper yükselişini sürdürüyor. Geçen hafta Wolf of Wall Street ile yaptığı son röportajda Draper, Bitcoin’in hala 250.000 dolara ulaşabileceğini söyledi.

Bununla birlikte, milyarder yatırımcının bir sonraki Bitcoin boğa koşusuna ilginç bir bakışı var. Draper, kadınların bir sonraki Bitcoin boğa koşusunu yürütmenin merkezinde olacağını söyledi. Ayrıca, giderek daha fazla perakendeci Bitcoin ödemelerini kabul etmeye başladıkça, kadınların BTC fiyatını daha da yükselteceğini de sözlerine ekledi.

Draper, hipotezini kadınların alışveriş pazarına hakim olduğu gerçeğine dayandırıyor. Ekledi:

Mağaza sahipleri BTC ödemelerini daha yaygın olarak kabul ettikçe, “birden tüm kadınların Bitcoin cüzdanları olacak ve Bitcoin ile bir şeyler satın alacaklar. O zaman, 250.000 dolarlık tahminimin hemen altında patlayacak bir Bitcoin fiyatı göreceksiniz. ”

Bitcoin vs kredi kartı şirketleri

Milyarder yatırımcı, perakendecilerin bir an önce Bitcoin’i kabul etmeye başlamasının en iyisi olacağını da ekledi. Çoğu mağaza operatörünün ve tüccarın kredi kartı şirketleri tarafından yüksek oranda ücretlendirildiğini de sözlerine ekledi. Bu nedenle, Bitcoin’in düşük işlem ücreti, Visa veya Mastercard gibi diğer şirketlerden farklı olarak onlar için büyük ölçüde faydalı olabilir.

Şu anda, ortalama kredi kartı işlemleri, satıcılara mağazada yüzde 2,5 ve çevrimiçi alışveriş için yüzde 3,5’e mal oluyor. Bununla birlikte, karşılaştırıldığında, ortalama Bitcoin ücreti işlem başına sadece 1,14 ABD dolarıdır.

Bununla birlikte, Bitcoin’in benimsenmesiyle ilgili en büyük sorunlardan biri, ölçeklenememesidir. Bitcoin ağındaki ortalama işlem süresi 10 dakikadır. Bu, perakendecilerin Bitcoin ödemeleri yapmasını daha az ideal hale getirir. Ancak geliştiriciler, Bitcoin blok zincirinin ölçeklenebilirliğini geliştirmek ve işlem süresini artırmak için Lightning Network gibi çözümler üzerinde çalışıyor.

Draper, tartışmasına devam ederek, bugün kadınların perakende harcamalarının yüzde 80’ini kontrol ettiğini söyledi. Perakendeciler Bitcoin ödemelerini kabul etmeye başlarsa, işlem ücretlerinde bir ton tasarruf sağlayabilirler. Kadınların kripto alanına katılımı her yıl artıyor. Şu an itibariyle, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki tüm kripto sahiplerinin yaklaşık yüzde 30’u kadın.

Bitcoin ve kriptonun durumu

Bitcoin ve daha geniş kripto piyasası bu ay ciddi bir düzeltme geçirdi. Geçen hafta ABD hisseleri bir rahatlama rallisine tanık olurken, Bitcoin ve kripto daha da düşmeye devam etti. Ancak 29 Mayıs Pazar günü şaşırtıcı bir hareketle BTC fiyatı yüzde 5,5 artarak 30.000 dolar seviyesini aştı. Bu son hamle ile Bitcoin, geçen haftaki kaybının tamamını kurtarmayı başardı.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir