ApeCoin için Yükseliş Sinyali; Geçen Hafta Fiyat Artışları %25.91!


apecoin
apecoin için yükseliş sinyali; geçen hafta fiyat artışları %25.91! 3
  • ApeCoin geçen hafta %25.91’lik bir artışla yükseliyor.
  • Şu anda, APE 15.65 $ fiyatla işlem görüyor.
  • Birçok balinanın daha fazla APE tokeni biriktirdiği ve bu da madeni paranın dalgalanmasına neden olduğu bildirildi.

Yakın zamanda piyasaya sürülen ApeCoin (APE), şu anda piyasa değerine göre ilk 40 kripto para birimi arasında yer alıyor. Madeni para, oyun, sanat, hikaye anlatımı gibi web3 özelliklerini desteklemek için yapıldı ve daha pek çoğu, sık sık bir dalgalanma dalgasına biniyor. Geçen hafta, %25,9’un üzerinde bir artışla ralli yaptığı için APE için dikkate değer bir trend oldu.

Şu anda APE, 4,35 milyar doların üzerinde bir piyasa değeri ile 15,65 dolar fiyatla işlem görüyor. Son 24 saatte %24.85’lik bir artışla tırmandı, ancak son bir saatte %0.54’lük hafif bir düşüşle karşılaştı.

Özellikle, 17 Mart 2022’de APE, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 27.95 $’ı güvence altına aldı. Moreso, madeni para için daha fazla dalgalanma olursa, önceki ATH’sini hızlı bir tırmanışla karşılaması bekleniyor. Ayrıca, ATH’sini takiben, ertesi gün APE, 17.95 $ fiyatla yeşil sinyal verdi. APE’nin ilk başta yükselmesi bekleniyorsa, muhtemelen bu fiyatı geçecek ve ATH’sine ulaşacaktır.

coinprojesi.com image 19

Bununla birlikte, APE’nin ticaret grafiği, 17.95 dolarlık artışın ardından 19 Mart’ta düşüş eğilimi gösteriyor. Bu, madeni paranın fiyatının 11.9 dolara düşmesine neden oldu. 11 Nisan ile 14 Nisan arasında, APE yükselmeye çalıştı ancak küresel kripto piyasasının aşağı yönlü hareketi nedeniyle başarısız oldu.

O zamandan beri, madeni para fiyatı 19 Nisan’da yükselmeye başlayana kadar daha düşük zirveler üreten kırmızı bir sinyal salladı. Bu kazançlı hareket bugün fiyat değerinde bir artışa yol açtı.

ApeCoin‘in bu teknik hareketi, momentumun arttığını ve gelecekteki hareketlerin fiyatını yükseltmesinin beklendiğini gösteriyor. Dahası, yatırımcılar APE için %22’lik bir ralli bekleyebilir ve mevcut en yüksek oran olan 17.25$’dan fazla bir fiyat artışı görebilir.

ApeCoin‘in son zamanlardaki yükseliş eğilimi, 100.000 ila 1.000.000 APE jetonuna sahip balinaların yakın zamanda birikmesinden kaynaklanmaktadır. 28 Mart’tan bu yana, bu cüzdanlar varlıklarını %3,6’dan %3,9’a katladı.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir