Kripto Tüccarı, Bir Ethereum Rakibi İçin ‘Süper Boğa’ Göründüğünü Söylüyor, Solana ve İki Altcoin İçin Ralli Tahmin Ediyor!


coinprojesi.com 1546250
kripto tüccarı, bir ethereum rakibi i̇çin 'süper boğa' göründüğünü söylüyor, solana ve i̇ki altcoin i̇çin ralli tahmin ediyor! 6

Popüler bir kripto stratejisti ve tüccarı, üç Ethereum (ETH) rakibi ve bir düşük değerli altcoin için güçlü rallilerin olacağını tahmin ediyor.

Sahte kripto analisti Altcoin Sherpa, 171.400 Twitter takipçisine Ethereum rakibi ve akıllı sözleşme platformu Near’da (NEAR) “süper yükseliş” olduğunu söyledi.

Kripto strateji uzmanına göre, NEAR ilk hedefini 16 dolarda tuttu, ancak altcoinin muhtemelen 20 doları bulacağına inandığı için yığınını elinde tutuyor.

“NEAR: Haftalardır planım olmasına rağmen 16 dolardan düşük bir fiyata satmamaya karar verdim. HODL’a gitmek (hayatım için bekle) daha yüksek hedefler için bu biraz daha uzun.“

image 5
source: altcoin sherpa/twitter

Sıradaki, Altcoin Sherpa’nın önümüzdeki haftalarda yükseleceğini tahmin ettiği yüksek performanslı blok zinciri Solana (SOL).

“SOL: Hala güçlü bir şekilde bunun, koşusu bitmeden 150-200 $ ‘a gittiğini hissediyorum. Önümüzdeki birkaç hafta bunun için yükselişe geçmeli.”

image 8
Source: Altcoin Sherpa/Twitter

Solana yazı yazılırken 135$’dan işlem görüyor.

Tüccarın izleme listesindeki bir diğer kripto para ise diğer Ethereum rakibi Avalanche (AVAX). Altcoin Sherpa’ya göre, Solana’nın ayak izlerini takip ederken önümüzdeki haftalarda AVAX rallisini görüyor.

“AVAX: SOL gerçekten iyi gidiyorken, AVAX’ın ne yaptığını düşünüyorsunuz? Bence, bunun 115 dolara gittiğini görüyoruz.”

image
Source: Altcoin Sherpa/Twitter

Yazma sırasında, Avalanche 100 $ için el değiştiriyor.

Yatırımcının listesindeki son madeni para, zincirler arası bir merkezi olmayan finans (DeFi) platformu olan Alpha Finance Labs’in yönetişim, yardımcı programı ve çalışma belirteci Alpha (ALPHA)‘dır.

Altcoin Sherpa, ALPHA‘nın hacmindeki son artışın, altcoinin bir patlamaya hazır olduğunu gösterdiğini söylüyor.

”ALPHA: Bu parayı hatırladın mı? Belki DeFi 1.0 burada sert yükselir. Şimdi inanılmaz miktarda hacim geliyor. Koşu bitmeden (ve muhtemelen daha yüksekten) önce en düşük 0,80 doları hedefler.”

image 7
Source: Altcoin Sherpa/Twitter

ALPHA şu anda 0,57 dolar değerinde.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir