Bitcoin Balinası Yedi Yıl Durduktan Sonra Aniden BTC’de 9.600.000 Dolar İşlem Yaptı!


bitcoin
bitcoin balinası yedi yıl durduktan sonra aniden btc'de 9.600.000 dolar i̇şlem yaptı! 3

Uzun süredir uykuda olan bir Bitcoin (BTC) balinası, yedi yılı aşkın bir süredir hareketsiz kaldıktan sonra aniden milyonlarca dolar değerinde BTC‘yi hareket ettiriyor.

On bir ayrı işlemde, derin cepli tüccar, balina izleme protokolü Whale Alert’in şu anda feshedilmiş kumarhane tabanlı kripto değişim platformu Cryptsy’nin 2014 hack’iyle ilgili olabileceğini söylediği BTC‘de yaklaşık 9.6 milyon dolar taşıdı.

“Büyük miktarda aktif haldeki atıl Bitcoin… Muhtemelen Cryptsy hack/hırsızlığıyla bağlantılı.”

Anonim dolandırıcılar, 2016’da iflas ilan eden ve kapanan kripto borsasını hackledikten sonra şu anda 540 milyon dolar değerindeki BTC‘yi ele geçirdiler. Ancak, balina ile hack arasındaki bağlantıya dair henüz bir doğrulama yapılmadı.

Zincir içi analitik firması LookIntoBitcoin’in kurucusu Philip Swift, şu anda uyanmış olan atıl BTC sayısının, BTC’nin piyasa değerine göre önde gelen kripto varlığını yeni rekor seviyelere gönderen mitingleri başlattığı 2018 ve 2021’de etkinleştirilen miktara benzer olduğunu söylüyor. zaman.

“Dün zincirde önemli bir hareket oldu ve son 7-10 yıldır hareket etmeyen 10.000 BTC sonunda hareket etti.

Kırmızı kutular, benzer büyüklükteki atıl miktarların daha önce ne zaman hareket ettiğini gösteriyor… Tipik olarak büyük zirvelerde.”

coinprojesi.com aislkdjc
bitcoin balinası yedi yıl durduktan sonra aniden btc'de 9.600.000 dolar i̇şlem yaptı! 4

Balina Uyarısı verilerine göre balina, her biri aynı anda birkaç farklı adrese bir milyon doların altında bir dizi işlem yaptı.

Derin cebe sahip yatırımcı, 29 Mart’ta her biri yaklaşık 19 BTC‘yi hareket ettiren ve yazılı olarak yaklaşık 900.000 dolar değerinde on bir işlem yaptı. Whale Alert’e göre, transferlerden önce balinanın cüzdanında yaklaşık 47 milyon dolar değerinde 1.000 BTC bulunuyordu.

Bitcoin, yazı yazılırken, yedi günün en düşük seviyesi olan 41.190$’dan %12.5 artışla 46.382$’dan el değiştiriyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir