Bondly Coin Nasıl Alınır ?


Bondly Coin Nasıl Alınır ? Bir önceki yazımızda Bondly coin nedir ve projesini inceledik. Projeyi beğenen ve yatırım yapmayı düşünen yatırımcılar için şimdi nasıl bu coini alabiliriz anlatalım. Ayrıca projeyi okumayan veya bilmeyen arkadaşlar buradan proje hakkında fikir sahibi olabilirler. Neye yatırım yaptığımızı bilelim pişman olmayalım.

Adım Adım Bondly Coin Nasıl Alınır ?

Önce şunu belirtelim Bondly coin Binance borsasında bu yazı yazılırken yer almamaktadır. Fakat en çok tercih edilen ve binance tarafından güvenli işareti konmuş olan https://www.gate.io/ adresinden coinimizi alacağız.

1.Aşama : Herhangi bir kripto borsasında paranız yoksa eğer bu aşamadan başlıyoruz. Bir adet Paribu hesabı açınız. Ayrıca gerekli telefon ve mail onaylamalarını unutmayınız.


2.Aşama : Bir adet Gate.io hesabı açınız ve burada da gerekli bilgileri doldurmanız gerekmektedir.


3.Aşama : Paribu hesabımıza havale yoluyla ne kadarlık bir yatırım düşünüyorsanız eğer para göndermeniz gerekmektedir. Cüzdan kısmında “Türk Lirası” yazan yere tıklıyoruz. Ardından Yatır seçeneğinden bankamızı seçiyoruz ve bize gösterilen İBAN adresine Mobil bankacılık üzerinden ücretimizi gönderiyoruz. TC kimlik numarasını sisteme girdiğiniz için otomatik olarak sistem sizin hesabınıza parayı yatırıyor.


4.Aşama : Artık paramız paribu hesabında yer almaktadır. Şimdi gate.io adresine parayı Türk Lirası olarak aktaramayız. Bunun için paramızı “Tron (TRX)” coin birimine çevirmemiz gerekmektedir. Paribu hesabımızdan Piyasalar kısmına tıkladığımız zaman arama kısmına “Tron” yazıyoruz ve paramızın yettiği kadar “Tron” alıyoruz.


5.Aşama : Şimdiki adımımız aldığımız Tron ları gate.io adresine göndermek olacaktır. Hemen gate.io hesabımıza geçiyoruz ve Cüzdanlar > Spor Hesabı > Arama kısmına Tron yazıyoruz ve “Para Yatırma” seçeneğine tıklıyoruz. Bize bir adet kod veriyor. Bu kodu kopyalıyoruz ve Paribu hesabımıza dönüyoruz . Aldığımız Tron’ları gönder seçeneği ile bu adrese gönderiyoruz.

6.Aşama : 5 dakikalık süre zarfı içinde gate.io hesabımızda artık gönderilen Tron’lar gözükmektedir. Yolu yarıladık sanırım.

7.Aşama : Gate.io hesabımızdan ” Alım – Satım ” kısmına giriyoruz. Bu noktada mevcut Tronlarımızı (TRX) Dolara çevirmemiz gerekmektedir. Spot yazısının altındaki kısımdan TRX USDT yi buluyoruz ve mevcut tronlarımızı satıyoruz. Artık tüm tronlarımız USDT birimine dönüş durumda. İstediğimizi alabiliriz.

8.Aşama : Yine Alım Satım menüsünden arama kısmına Bondly yazıyoruz ve karşımıza BONDLY/USDT geliyor. Tıklıyoruz ve istediğiniz fiyatı ve miktarı girdikten sonra Bondly sahibi oluyoruz.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir