Huobi, Bitcoin’in 2022’de Ayı Piyasasıyla Karşı Karşıya Kalacağını Tahmin Ediyor!


huobi
huobi, bitcoin'in 2022'de ayı piyasasıyla karşı karşıya kalacağını tahmin ediyor! 3
  • Huobi, merkez bankalarının para politikalarını sıkılaştırması ve piyasanın likidite sıkışıklığı yaşaması nedeniyle 2022’nin Bitcoin için ayı piyasası yılı olacağını tahmin ediyor.
  • Borsa ayrıca, DAO’nun büyük bir zincir içi yönetişim formu olacağını, zincirler arası birlikte çalışabilirliğin artacağını ve DeFi 2.0’ın merkez sahneyi alacağını tahmin ediyor.

Kripto para sektöründeki bir diğer önemli varlık, 2022’de Bitcoin için kasvetli bir yıl öngörüyor. Huobi borsası, Federal Rezerv ve diğer merkez bankaları tarafından para politikalarının sıkılaştırılmasının ardından likidite sıkışıklığı meydana geldiğinden, en iyi kripto para birimi için bir ayı piyasası öngörüyor. Olumlu bir not olarak, DeFi büyümeye ve gelişmeye devam edecek ve DAO yönetişimi, zincir içi faaliyetler için büyümenin ana itici gücü olacak.

2021, kripto endüstrisinin şimdiye kadarki en büyük yılıydı, DeFi, NFT’ler, kripto para biriminin benimsenmesi, blok zinciri kullanımı ve daha fazla fraksiyon büyük büyüme gördü. Web 3.0 ve metaverse, blockchain teknolojisini de ilgi odağı haline getirdi. Huobi Research’ün Blockchain Association Singapore ile ortaklaşa hazırladığı “Küresel Kripto Endüstrisine Genel Bakış ve Eğilimler” raporuna göre kripto için 150’den fazla ayrı düzenlemeyi yayınlayan 40 ülke ile düzenleyiciler de yetişiyor.

Ve bu sektörlerin çoğu 2022’de büyümeye devam edecek olsa da, Bitcoin için kasvetli bir yıl olabilir. Huobi raporunda, ABD Merkez Bankası’nın piyasaya enjekte ettiği likiditeyi geri çektiği ve dolar likiditesinde azalan bir getiriye işaret ettiği bir süreç olan daralmaya girmeye başladığını belirtti.

Huobi notları:

Likidite yönünü doğası gereği değiştirmese de, fon akışının yönünü veya varlıklardaki uyumsuzluk derecesini değiştirmesi muhtemeldir. Bitcoin gibi yüksek riskli varlıklar teorik olarak dolar likiditesindeki değişime karşı daha hassastır.

2013’te Fed benzer bir adım attı ve bunu iki yıl süren bir ayı piyasası izledi. Piyasa büyük ölçüde değişti ve artık daha fazla likidite ve daha fazla BTC sahibi varken, Huobi benzer bir hareketin göz ardı edilemeyeceğine inanıyor.

coinprojesi.com huobi e1642758871858
huobi, bitcoin'in 2022'de ayı piyasasıyla karşı karşıya kalacağını tahmin ediyor! 4

2022’de DeFi 2.0, zincirler arası birlikte çalışabilirlik, DAO ve daha fazlası

Bitcoin ile ilgili kasvetli tahmine rağmen Huobi, endüstrinin diğer sektörlerinde hala bol miktarda büyüme olacağını tahmin ediyor.

Bunlardan biri, Ocak 2021’de 19 milyar dolardan, yılı 250 milyar dolarlık kilitli toplam değerde kapatmak için yükselen bir sektör olan DeFi. 2022’de sektörün DeFi 2.0’a evrildiğini göreceğiz.

Huobi, “DeFi 1.0, büyüme potansiyelini sınırlayan sermaye devri, likidite ve tüketimde verimsiz diyor.

DeFi’nin büyümesi için daha iyi likiditeye, daha yüksek karlılığa ve daha fazla ürüne sahip olmamız gerekiyor.

OlympusDAO ve Alchemix tarafından temsil edilen DeFi 2.0 projeleri ilk kez ilerleme kaydetti. DeFi 2.0 projeleri, likidite, karlılık ve inovasyon potansiyeli şeklindeki avantajlar nedeniyle piyasa değişikliklerine daha uyumlu olacaktır. Muhtemelen daha fazla DeFi 2.0 projesi görünecektir.

Huobi, DAO’ların da büyük bir zincir üstü yönetişim formu olacağını tahmin ediyor.

“Gelecekte, DAO’ların yönetimine ve denetledikleri fonlara talep olacak. Özellikle, DAO fonlarının yönetimi, hazine yönetimi için bir yer sağlayarak çeşitli DeFi uygulamalarıyla bağlantı kurabilir, ”diyor borsa.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir