Reddit ve Polygon, 200 Milyon Dolarlık Büyük Bir Fon Başlattı!


coinprojesi.com reddit polygon
reddit ve polygon, 200 milyon dolarlık büyük bir fon başlattı! 2
  • Alexis Ohanian, Web 3.0 oyun ve sosyal medya projelerinin geliştirilmesini hedeflemek için 200 milyon dolar toplamak için Polygon’un arkasındaki ekiple birlikte çalıştı.
  • Ohanian, Web 3.0 büyüdükçe oyun ve sosyal medyanın büyüme için en büyük fırsatları sunduğuna inanıyor.

Sosyal medya platformu Reddit’in kurucu ortağı Alexis Ohanian, Web 3.0’da inşa edilen oyun ve sosyal medya projelerini hedefleyecek 200 milyon dolarlık bir fon için Polygon’daki ekiple birlikte çalıştı. Fon, kullanıcıya ait ve kontrol edilen İnternetin cesur yeni dünyasına öncülük etmeyi amaçladığı için Ethereum Layer 2 platformunda inşa edilen projelere odaklanacak.

Polygon’un İş Ortakları!

Bir blog gönderisinde Polygon, Ohanian tarafından kurulan ve yönetilen risk sermayesi şirketi Seven Seven Six ile birlikte çalıştığını açıkladı. Eski Reddit CEO’su ve yönetim kurulu başkanı, VC firmasını bu yıl Haziran ayında kurdu ve 2011’de kurduğu Initialized Capital’den ayrıldıktan bir yıl sonra ilk fonunda 150 milyon dolar topladı.

Polygon, yeni fonun “sosyal medya ve Web3’ün kesiştiği noktada projeleri destekleyeceğini ve insanların çevrimiçi olarak bağlantı kurması için daha iyi yollar keşfedeceğini” belirtti.

Web3, İnternet’in üçüncü yinelemesidir. İlki, 90’ların başlarında, insanların çok büyük miktarda bilgiye ancak çok az düzen veya organizasyonla erişebildiği zamandı. Google, kaosa düzen getirerek Web2’ye öncülük etti ve web içeriğinin kolay sıralanmasına ve düzenlenmesine izin verdi. Web 3.0, İnternet kullanıcılarına verilerinin kontrolünü vermeye odaklanır ve blok zinciri teknolojisi bu devrimin merkezinde yer alır.

Web 3.0’ı Zorlamak

Tenis efsanesi Serena Williams ile evli olan Ohanian, Web 3.0’a daha yeni başladığımıza inanıyor. Bu nedenle, başarı şansı en yüksek olan sektörleri desteklemek çok önemlidir ve onun için bu oyun ve sosyal medyadır.

Hâlâ Web3’ün ilk günlerindeyiz ve şu anda en belirgin fırsatlar oyun ve sosyal alanlarda. Bu girişim, Polygon’un ölçeklenebilir altyapısı üzerine kurulu oyun özelliklerine ve sosyal medya platformlarına odaklanarak tam da bunu yapacak.

Portföyümüzdeki en iyi ürün kurucularından bazılarının Polygon üzerine inşa etmeye başladığını gördük ve Seven Seven Six ve Polygon’un yeni internetin neye benzediğini şekillendirmede büyük bir rol oynamasından dolayı heyecanlıyım” dedi.

Blockchain oyunları, DeFi ve NFT’lerin yanı sıra en büyük büyüme ve fırsat alanları arasında yer alıyor. Tek başına oyun, film endüstrisi, müzik endüstrisi ve Kuzey Amerika spor endüstrisinin toplamından daha değerli olduğu için dünyanın en büyük endüstrilerinden biridir.

DappRadar tarafından Ekim ayında yayınlanan bir raporda, bir blockchain oyun uygulamasına bağlı bir milyondan fazla kripto para cüzdanı olduğu tespit edildi. Bu, genel blok zinciri endüstrisinin genel faaliyetinin yüzde 55’ini temsil ediyordu. Axie Infinity ve Splinterlands gibi oyun projeleri bu devrime öncülük etti ve geçtiğimiz yıl değerlerinde patlama yaşadı.

Polygon’un kurucu ortağı Sandeep Naiwal şunları söyledi:

Geçtiğimiz birkaç yıl, sosyal medya iş modellerinin dünyamız üzerinde derin bir etkisi olduğuna dair yeni bir farkındalık getirdi. Web3 ile kullanıcılar değer yaratır, ağı kontrol eder ve ödülleri toplar. Bu, lolcat’leri çevrimiçi paylaşmanın yalnızca farklı bir yolu değil, yine de onları seviyoruz. Kültürün kendisini iletmek için yüksek kaliteli yeni araçlar icat ediyoruz.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir