Kıdemli Tüccar Tone Vays, Yıl Sonuna Kadar BTC’nin 100.000 Dolara Yükselmeyeceğini Söyledi!


coinprojesi.com 10873603
kıdemli tüccar tone vays, yıl sonuna kadar btc'nin 100.000 dolara yükselmeyeceğini söyledi! 3

Kripto para tüccarı Tone Vays, Bitcoin’in (BTC) şimdi ve yıl sonu arasında %75’in üzerinde yükselme şansının düşük olduğunu söylüyor.

Vays, 116.000 YouTube abonesine, Bitcoin’in 2021’de 100.000 $’ın üzerine çıkma ihtimalinin düşük olduğunu, ancak 2022’nin ilk üç ayında hedefe ulaşılabileceğini söyledi.

“Ve hala Bitcoin’in yıl sonuna kadar 100.000 dolarlık bir alanı kırmasını istiyorum, ancak şu anda bu pek olası görünmüyor. Ancak Q1 2022, 100.000 dolarlık bu kırılma için tamamen makul.”

Tecrübeli kripto tüccarı, Bitcoin 50 günlük hareketli ortalamanın üzerine çıkmayı başarırsa, amiral gemisi kripto para biriminin yukarı doğru toparlanabileceğini söylüyor.

“Bu Bitcoin fiyatının 50 günlük hareketli ortalamanın hemen altında bir ret olacağını tahmin ediyorum. Zaten bir ret gibi davranıyor. Ancak kısa bir süre içinde ve günlük ölçekte bu [50 günlük] hareketli ortalamaya geri dönersek birkaç hafta içinde yukarı yönlü kırılmasını beklerdim.”

Öte yandan Vays, Bitcoin’in izlemesi için “daha olası yolun” aşağı doğru sarmal olduğunu söylüyor.

“Ancak şimdilik muhafazakar kalacağız ve bunun fiyatları yeni bir düşük seviyeye indirmeyi reddetmek olduğunu varsayacağız. Kulağa ne kadar talihsiz gelse de, küçük resmim yükselişte ve geçmişim yükselişte olsa da şu anda bu daha olası yol.”

Bitcoin yazı yazılırken 56.300 dolardan işlem görüyor.

coinprojesi.com bitcoin big 8
kıdemli tüccar tone vays, yıl sonuna kadar btc'nin 100.000 dolara yükselmeyeceğini söyledi! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir