Shark Tank’tan Kevin O’Leary Kripto Piyasalarına Maruz Kalmayı Planladığını Söyledi!


coinprojesi.com kevin oleary
shark tank'tan kevin o'leary kripto piyasalarına maruz kalmayı planladığını söyledi! 2

Shark Tank yatırımcısı Kevin O’Leary, büyük bir temel gelişme gerçekleşmeden önce kripto pazarlarına çok daha fazla maruz kalmayı planladığını söyledi.

Borsa ve emlak yatırımcısı Griffin Milks ile yeni bir röportajda O’Leary, kripto yatırımının henüz en büyük kurumsal oyunculara sunulmadığını belirtiyor.

“Pek çok insan kripto piyasalarına nasıl maruz kalacağını henüz bilmiyor. Dışarıda çok fazla heyecan olduğunu biliyorum, ancak kriptoda olup bitenlerin çoğu bireysel düzeyde, riskten korunma fonu düzeyinde, yüksek net değer düzeyinde veya aile ofisi düzeyinde gerçekleşiyor.”

Henüz kurumsal, emeklilik veya devlet fonu düzeyinde gerçekleşmiyor. Endeksleme çalışmalarımdan tanıdığım müşteriler, kriptoyu tahsis etmeye büyük ilgi olduğunu, ancak bunu yapmalarına izin veren bir uyumluluk altyapısı olmadığını söylediler.

”Uyum komiteleri var. Uyum departmanları var. Onları denetleyen düzenleyicileri var. ”

Kripto Daha Fazla Büyüme Alanına Sahip!

Ünlü yatırımcı, birçok yönün kripto pazarının hala büyüme için daha fazla alana sahip olduğunu ve düzenleyici altyapı hala inşa edilirken erken girmeye çalıştığını gösterdiğini söylüyor.

“Buna bakmanın yolu, o kadar olgunlaşmamış, o kadar erken ki, ademi merkeziyetçi finans ve kripto para birimlerinin bir geleceği olduğuna inanıyorsanız, ki benim yaptığım gibi, bu ikili kararı vermelisiniz: ya inanırsınız ya da inanmazsınız. …

İnsanlara ne yapmaları gerektiğini söylemiyorum, ancak bu, her coğrafyada küresel uyumluluk düzenleyicisi tarafından öğütülürken, biraz açığa çıkmamak için kendi kişisel pozisyonumda hiçbir neden göremiyorum.

Zaman içinde, sadece ödeme sistemlerinde ve küresel para piyasalarında ücretlerin, şeffaflığın ve işlemlerin hızının düşürülmesine ilişkin gerçekten ikna edici argüman nedeniyle, çok fazla potansiyel olduğunu düşünüyorum. Ben bir inananım ve katılmamak için hiçbir neden göremiyorum.”

O’Leary’nin yorumu, holding şirketindeki kripto maruziyetini büyük ölçüde %7’den potansiyel olarak %20’ye çıkarmayı hedeflediğini açıklamasının ardından geldi.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir