Amerika’ya Gelmek: Bitcoin Ve Yeni Bir Yaklaşım!


coinprojesi.com 1fj9oi9qp5qponn heonemq
amerika'ya gelmek: bitcoin ve yeni bir yaklaşım! 4

Geçtiğimiz yıllarda Bitcoin, kripto madenciliğinin çevresel etkileriyle ilgili endişeleri dile getirdi ve Lightning Network ve diğer kripto yenilikleri hayata geçtikçe, şu soruya bazı çözümler buldukları zaman geldi. Bitcoin ne zaman çalışacak? çevresel etkiler azaltılıyor mu?

“Kriptoda Karbon Yoğunluğu Sorunu Var”

Rocky Mountain Enstitüsü’nün İklim İstihbaratı programında müdür olan Paolo Natali, “kriptonun bir karbon yoğunluğu sorunu olduğunu” söyledi. Bu madeni paraların madenciliği süreci ve etkileri hakkında daha fazla şey öğrendiğimiz için bu, birkaç yıldır ortak bir duygudur. İnsanlar artık çevre projelerine daha fazla dahil oluyorlar ve bu duvar, Elon Musk‘ın Twitter sayfası aracılığıyla onları aradığında, bitcoin dahil olmak üzere birçok kripto jetonu için bir tehdit oluşturduElon, kriptoyu nasıl güzel bir fikir olarak gördüğü hakkında fikrini söyledi, ancak bu fikir hala çevrenize bilinmeyen önemli zararlara yol açıyor. Musk’ın yorumları, DOGE gibi tokenler üzerindeki etkisi dikkate değer olduğundan ağırlık taşıyor; Diyelim ki Musk, neye yatırım yapacağı konusunda günümüzün genç neslini kendine çekti.

Bitcoin’in madencilik şirketlerinden bazıları, işler çok telaşlı hale gelmeden önce enerji dostu uygulamalara geçmeye başladı. New York, kripto madenciliği için fosil yakıtların kullanımını durduracak bir yasak önerdi. Bitcoin’in fiyatları arttıkça (daha fazla BTC çıkarıldığından), madenciliği için daha fazla enerji gerekecek ve çevre aktivistleri Bitcoin’in madencilikte elektrik kullanımının küresel ısınma krizine katkıda bulunduğunu savunuyorlar. Cardano’nun çevresel etkileri ele almak için bağımsız şirketlerle bir araya gelmesi gibi bazı altcoinler bunu doğrudan ele aldı.

Bitcoin madencileri şimdi sorunu madenciliğe enerji kullanmanın daha verimli yollarıyla çözmeye çalışıyorlar, ancak bu çabalar, manzara büyüdükçe zaman ve gelişme gerektiriyor.

coinprojesi.com screen shot 2021 10 20 at 11.53.55 pm 640x313 2
Bitcoin 60k’ya düştü ve şu anda %2 düştü.: TradingView.com’da BTC

Amerika’da Bitcoin’in Çevresel Durumu!

Günümüzde, Çin’in bitcoin madenciliği ve kullanımı üzerindeki baskısını gördük ve ABD’deki birçok eyalet, oyundaki ekonomik potansiyelden yararlanmak istiyor. İşte karışımda yer alan birkaç eyalet:

  • New York: Empire State, enerjisinin üçte birini nükleer kaynaklardan üretiyor ve Enerji Bilgi İdaresi’ne (EIA) göre ülkedeki üçüncü en büyük hidroelektrik güç üreticisi.
  • Kentucky: Şimdi ülkenin en büyük beşinci kömür üreticisi olan Kentucky, bitcoin madencilerini çekmek için vergi indirimleri teklif etti.
  • Gürcistan: 2019’da doğal gaz ve nükleer, eyaletin enerji tüketiminin neredeyse dörtte üçünü oluşturuyordu.
  • Teksas: Amerika’da en fazla elektrik tüketen ve üreten eyalet, ucuz elektrik ve çeşitli kripto dostu yasalara sahip olmakla övünüyor. EIA, 2020’de ülkenin rüzgar enerjisinin neredeyse üçte birini ürettiğini söylüyor.

Meydana gelen hasarı ve olası etkileri biliyoruz, ancak değişikliklerin geleceğini ve önümüzdeki ay yapılacak büyük bir küresel ısınma toplantısıyla yetkililer, çevredeki enerji ve karbon sorununu azaltmak için düzenlemeler ve çözümler uygulamanın bir yolunu bulacaklar. bitcoin ve daha geniş kripto.

Dünya, insanlığa en uygun yöne dönüyor: Bitcoin birçokları için yeni bir ekonomik umut getirirken, değişim devam eden Bitcoin savaşına bir soru mu yoksa çözüm mü olacak?

coinprojesi.com bitcoin abd para birimi olacak mi iste anket sonuclari
amerika'ya gelmek: bitcoin ve yeni bir yaklaşım! 5

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir