Cardano, Chainlink, MATIC Fiyat Analizi: 20 Eylül Pazartesi


Piyasadaki çoğu altcoin, son 24 saat içinde analizlere bakarsak konsolide oluyor veya kayıp kaydediyor. Cardano %3 düştü ve 2,20 dolarlık destek hattına yaklaştı. Chainlink ayrıca %5 değer kaybetti ve üç haftalık en düşük fiyatına yakın işlem gördü. Son olarak, MATIC’in geçtiğimiz gün %5’lik bir kayıp kaydettikten sonra bir haftanın en düşük fiyatı olan 1.29$’a yaklaştığı görüldü.

Cardano (ADA)

cardano, chainlink, matic fiyat analizi: 20eylül pazartesi
cardano, chainlink, matic fiyat analizi: 20 eylül pazartesi 4

Cardano , son 24 saatte değerinin % 3’ünü kaybetti. Altcoin 2.33 dolardan fiyatlandırıldı. Son birkaç gündür ADA konsolide oluyor. Madeni para için en yakın destek çizgisi 2,20 dolarda ve ardından 1,72 dolarda kaldı. 

Dört saatlik 20-SMA’da alt fiyatının altında görülmesi, momentumun satıcılara ait olduğunu gösteriyor. Göreceli Güç Endeksi 50 işareti altındaydı. Chaikin Para Akışı sermaye girişleri düşük olduğu gibi, aynı zamanda yarım sınırının altında görüldü.

MACD , düşüş eğilimine tanık oldu ve histogramında kırmızı çubuklar parladı. ADA yukarı yönde hareket ederse, ilk direnç işareti 2,49 dolardı ve 2,79 doları yeniden test edebilirdi. Diğer fiyat tavanı, üç ayın en yüksek seviyesi olan 3,04$’da kaldı. 

Chainlink (LINK)

cardano, chainlink, matic fiyat analizi: 20eylül pazartesi
cardano, chainlink, matic fiyat analizi: 20 eylül pazartesi 5

Chainlink , son 24 saatte %5’lik bir kayıp kaydettikten sonra 27.80 dolardan fiyatlandı. LINK’in en yakın fiyat tabanı 27.78 dolardı. Madeni para, bunun altına düşerek üç haftanın en düşük seviyesi olan 24,45 dolar yakınında işlem görebilir. 

Parametreler, negatif fiyat hareketine işaret etti. Dört saatlik grafikte LINK’in fiyatı 20-SMA’nın altındaydı. Bu okuma, fiyat momentumunun satıcılara doğru eğimli olduğunu önerdi. Göreceli Güç Endeksi yarım sınırının altında idi.

Müthiş Osilatör kırmızı sinyal çubuklarını parladı. MACD ayrıca histogramında kırmızı çubuklar da gösterdi. Öte yandan, satın alma baskısı canlandığında, altcoin 32.37$ direnç işaretini tekrar test etmeye ve ardından 35.83$’ı tekrar ziyaret etmeye çalışabilir. 

Polygon (MATIC)

cardano, chainlink, matic fiyat analizi: 20eylül pazartesi
cardano, chainlink, matic fiyat analizi: 20 eylül pazartesi 6

MATIC %5 değer kaybetti ve 1,39 dolardan işlem görüyordu. Altcoinin acil destek hattı, aynı zamanda bir haftalık en düşük fiyat seviyesi olan 1.29 dolardı. Diğer fiyat tabanı, 1,07$’lık bir aydan uzun süredir düşük fiyat noktasındaydı. 

Bollinger Bantları yakınsayarak fiyat oynaklığının önümüzdeki işlem seanslarında düşük kalacağını gösterdi. MACD , histogramında kırmızı çubuklarla düşüşe geçti. Göreceli Güç Endeksi de yarım sınırının altında görüldü. 

MATIC’in yukarı yönlü hareketi, madalyonun ilk direnciyle 1.42$’da ve ardından 1.54$’da buluşacağı anlamına gelebilir. Bu seviyelerin üzerine çıkan kripto para, birkaç ayın en yüksek seviyesi olan 1,76 doları tekrar ziyaret edebilir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir