Solana (SOL) Fiyatı Yakın Tarihte 150 Dolara Ulaşarak En Yüksek Seviyesini Görmesi Bekleniyor


Ethereum (ETH) rakibi Solana (SOL) , bundan sonra tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 150$’ı kaydedebilir. Solana’nın fiyatındaki bir gecelik artışın yanı sıra , SOL tokeni şu anda piyasadaki 7. kripto para birimi olarak yer alıyor.

SOL, ilk on kripto para biriminin alanına girdiğinden, operasyonlarında hızlanmaya devam ederken Solana’nın asla geriye bakmadığı görülüyor. Aslında bu, Solana’nın artık onunla diğer madeni paralar arasında uzun bir mesafe oluşturduğunu gösteriyor. Bu, diğer altcoinlerin onu geçmesini zorlaştıracak.

coinprojesi 13279896
solana (sol) fiyatı yakın tarihte 150 dolara ulaşarak en yüksek seviyesini görmesi bekleniyor 2

Solana’nın şu anda yansıttığı şeye daha fazla bilgi eklemek, gerçekten de, SOL tokeni özellikle CoinMarketCap’te yükselişte. Ayrıca, dijital finans dünyasında uygulamalı olarak ortaya çıkması da hiç olmadığı kadar artıyor.

Şu an itibariyle, SOL tokeni, piyasadaki 24 saatlik hacmi itibariyle 5.371.60.00.341$’lık bir eşiğe sahiptir. Bunun yanı sıra CoinMarketCap verilerine göre 41.484.114.686 $ piyasa değerine sahip .

Solana’nın performansıyla insanlar bazen SOL tokenini bir Ethereum katili olarak görüyor. Bunun nedeni Solana’nın entegre bir akıllı sözleşmeye sahip olması ve ETH’ye kıyasla daha kararlı olmasıdır. Doğal olarak kripto topluluğu, yükseliş trendini sürdürmeye devam ederse Solana’nın daha fazlasını yapabileceğine inanıyor.

kaynak: coinquora

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir