Ünlü Analist Açıkladı! Bu 5 Altcoin Ralliye Hazırlanıyor!


Geniş çapta takip edilen kripto stratejisti ve tüccar Scott Melker, Cardano, Cosmos ve devasa rallileri ateşlemeye hazır olduğunu söylediği üç altcoini yakından izliyor.

“Alt satırda, Solana (SOL) ve LUNA (Terra) ve tüm bu madeni paraların fiyat keşfinde neler yaptığını gördünüz. Bu, ADA için tüm zamanların en yüksek seviyesi. Tüm zamanların rekorunu kırmaya devam ediyor. Şimdilik duracağına inanmak için hiçbir sebep yok.” 

Melker’in grafiğine göre, Cardano için başlangıç ​​fiyat hedefi 3,40 dolar civarında ve mevcut fiyatı olan 2,85 dolardan yaklaşık %20’lik potansiyel kazancı temsil ediyor.

coinprojesi polkadot eos dogecoin analiz grafik
ünlü analist açıkladı! bu 5 altcoin ralliye hazırlanıyor! 2

Yatırımcının radarındaki bir diğer kripto para ise, geliştiricilerin veri alışverişi yapabilen farklı blok zincirleri oluşturmasına yardımcı olmayı ve merkezi olmayan bir blok zincirleri interneti oluşturmayı amaçlayan bir proje olan Cosmos (ATOM). Melker’e göre Cosmos, fiyat hedefine tırmanmaktan bir direnç alanı uzakta.

“USDT çiftine bakıldığında, Mayıs ayındaki düşüşün ardından işlem aralığının çok temiz bir şekilde kırılması. Bitcoin ile aynı şey. Şimdi yine bunun (17$) üzerinde… Şimdi ara verdik. Tekrar test etmedi… Yani yine, ya burada bir dip satın alırsınız ya da bu arz alanını temizlemek için beklersiniz ve buradan satın alırsınız (23 dolar), 32 dolar aralığında bir hedef ararsınız.”

Sırada, Melker’in tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 60$’ı tekrar ziyaret etmeye hazır olduğunu söylediği akıllı sözleşmeler platformu Avalanche (AVAX) var.

“Bu büyük bir hamle gibi görünüyor, eğer onları alırsanız büyük bir dip alım fırsatı. Ve bu hacme bakın… Bu düşüş trendi ve konsolidasyondaki tüm hacimle karşılaştırdığınızda bu kesinlikle şaşırtıcı.”

Dördüncü madeni para, internet ölçekli blok zinciri Elrond’dur (EGLD). Kripto analistine göre, EGLD ani direncini kırmaya hazırlanıyor.

“148.65 doların üzerinde bir kapanış, aynı şey, ya açgözlü olursunuz ya da buradan satın alırsınız (156 dolar) ya da burada destek olarak yakalamaya çalışırsınız (148.65 dolar).” 

Melker’in grafiğine göre, 148.65$’lık bir ihlal, EGLD’yi önce 203$’a ve ardından 245$’a götürebilir.

Listedeki son kripto varlığı, Melker’in 13.50 dolardaki direnci desteğe dönüştürme süreci olduğunu söylediği otomatik piyasa yapıcı SushiSwap’tır (SUSHI).

“Aradığınız dinlenme budur. Şu anda oluyor. Bunun 22.537 doları hedeflemesi gerekiyor. Ve bu bölgede çok fazla direnç yok (13.50$ ile 22.53$ arasında).

kaynak: dailyhodl

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir