FunnyBirdNFT Nedir ? Nasıl Alınır ?


#NFT#, FunnyBirdNFT, NFT-IP inovasyonu alanına odaklanır, token adı: FUB olarak belirtilmektedir. Kullanıcı izlenimini derinleştirmek ve iletişimi kolaylaştırmak için Binance Smart Chain üzerinde yeni ve güvenli bir dağıtım olmaktadır. Aynı zamanda uygulamaları merkeziyetsizleştirmek için fırsatlar sunmayı hedeflemektedir.

Asya’da oyuncak piyasası her geçen gün artmaktadır. Pazar büyüklüğü 2015 yılında 6,3 milyar yuan’dan
2019’da 20,7 milyar yuan, yıllık bileşik büyüme oranı %34,6 olarak belirtilmektedir. Singapurlu gençler bu pazarı NTF yani online pazara çevirmek istemektedirler.Ayrıca Binance Smart Chain alt yapısını kullanmakta olan NFT bunun sebebini şöyle açıklamaktadır. ” Binance Smart Chain sayesinde yakma ücretini düşürebilir ve aynı zamanda işlem hızını artırabiliriz ve kullanıcı deneyimi iyi olabilir.”

funnybirdnft

Şu anda mobil uygulamalarında belli başlı NFT kartlarını yayınladır. Bu kartlar ile birlikte ödüller kazanabilir , temettü alabilmektesiniz. Fakat şuanlık için sadece Singapurlu kullanıcılar için aktif olarak kullanılmaktadır. White paper incelemesin ise Profesyonel bir çalışma yaptıklarını araya da sıkıştırmakta fayda var.

Ayrıca bilgisayar ortamı için de bir demo tasarım yayınlamış durumdalar. Bu alanda NFT kartlarınızı alıp satabildiğiniz ve cüzdanınızın olduğu bir ara yüz ile karşımıza çıkmaktadırlar. Web site demosuna bu linkten ulaşabilmektesiniz. TIKLA

FunnyBirdNFT Yol Haritası !

2. Çeyrek 2021

  • Ürün tasarımlarını yapmaktadırlar.
  • Marka tasarımları tamamladılar.

3. Çeyrek 2021

  • Binance Smart Chain sözleşmesini tammaladılar.
  • V1 Sürümü resmi olarak tanıtılmaktadır. Şuanlık sadece Singapur.
  • Sanatçılar için oturumlar başlatılmaktadır.

4.Çeyrek 2021

  • V2 sürümünün tanıtılması hedeflenmektedir.

Peki Nasıl Para Kazandırıyor !

Şimdi bir platform oluşturulmuş burada sanatçılar kendi çizimlerini yani oyuncak tasarımlarını yayınlayacak ve bunları alandan para kazanacak buraya kadar doğru olmaktadır. Ekstra olarak da bir çiftlik alanı kurmayı hedeflemektedirler. Bu noktada kazım yapanlar için de bazı hedefler olduğunu bizlere göstermektedirler. Ayrıca gerçekleşen takas işlemlerinden %2 lik kısım platforma geri gidecek bunu da açıkladılar.

Nasıl Satın Alınmaktadır ?

FunnyBirdNFT Yenibir coin olduğu için daha coinmarketcap veya pancakeswap da yer almıyor. Fakat bir diğer borsa sitesi olan JulSwap üzerinden alım yapabilmektesiniz. Alım yapmak için kullanacağınız Julswap kodu ise “0xbfb249450dac5708410e2f80ef0173750758bf69” dir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir