Alameda Research’ün Worldcoin (WLD) Token Transferi: Satış Hazırlığı mı?


İflas eden Alameda Research, 352 bin dolar değerindeki 205.387 Worldcoin (WLD) tokenını Binance’e transfer etti. Bu hamlenin, alacaklılarına ödeme yapmak amacıyla gerçekleştirilen bir satış hazırlığı olduğu düşünülüyor.

Alameda Research’ün Cüzdanlarında Milyonlarca WLD Kaldı

Alameda Research’ün gerçekleştirdiği bu transferin ardından, cüzdanlarında hala 43 milyon dolar değerinde 24,8 milyon WLD tokenı bulunuyor. Uzmanlar, Alameda’nın bu WLD tokenlarını da önümüzdeki günlerde merkezi borsalara transfer ederek satışa sunacağını tahmin ediyor.

2022 yılının Kasım ayında iflas eden FTX ve Alameda Research, Worldcoin (WLD) projesinin ilk yatırımcıları arasında yer alıyor.

alameda researchun worldcoin wld token transferi
alameda research'ün worldcoin (wld) token transferi: satış hazırlığı mı? 2

Alameda, Worldcoin (WLD) Rezervlerini Satışa Hazırlıyor

Alameda Research ve FTX, son 12 ayda alacaklılarına ödeme yapabilmek için milyarlarca dolarlık kripto para satışı gerçekleştirdi. FTX, alacaklılarına kaybettikleri varlıkların %98’ini geri ödeyeceğini taahhüt etti ve 14,5 milyar dolar ile 16,3 milyar dolar arasında bir nakit rezervine sahip olduğunu açıkladı.

Arkham Intelligence verilerine göre, şu anda FTX’e bağlı cüzdanlarda 391,45 milyon dolarlık kripto para bulunuyor. Alameda Research’ün tüm cüzdanlarındaki kripto para miktarı ise 240,43 milyon dolar değerinde.

Alameda Research’ün bu son WLD transferi, mahkemenin alacaklılara yapılacak geri ödemeler ve tazminatlar için toplamda 12,7 milyar dolar ödeme yapılmasına hükmetmesinin ardından gerçekleşti.

WLD Satışına Rağmen Fiyat Artışı Yaşanıyor

Alameda Research’ün Worldcoin (WLD) tokenlarını satacağına dair söylentilere rağmen, WLD bugün %2 oranında değer kazandı. Kripto para piyasasında son haftalarda yaşanan düşüşlere rağmen, WLD’nin bu yükseliş trendini sürdürebileceği merak konusu.

Bununla birlikte, WLD token’ı bu yılın Mart ayında ulaştığı 11,74 dolarlık zirve değerinden bu yana %85 oranında değer kaybetti ve son 14 gün içinde %24’lük bir düşüş yaşadı.

WLD’deki bu büyük değer kaybının arkasında, Worldcoin projesine yönelik düzenleyici engeller, projenin hedeflenen kullanıcı sayısına ulaşamaması ve yakın zamanda gerçekleşen token kilit açılımları gibi çeşitli faktörler yer alıyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTiktok, ve X hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir