Binance’te Bitcoin Çiftlerinde Değişiklik!


Kripto para piyasalarında 5 Temmuz, Bitcoin ve diğer kripto paralar için zorlu geçti. Bitcoin’in (BTC) gün içinde 54 bin dolar seviyesini test etmesiyle piyasa değeri %3’e yakın düşüş yaşadı. Bu düşüşün ortasında, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’ten önemli bir duyuru geldi.

Binance’ten Bitcoin Çiftlerine Veda

Binance, 5 Temmuz’da Bitcoin ile birlikte listelenen DigiByte (DGB), Alien Worlds (TLM) ve Voxies (VOXEL) gibi kripto paraların listeden kaldırılacağını açıkladı. Bu karar, izole ve çapraz marj işlemleri için geçerli olacak.

binancete bitcoin ciftlerinde degisiklik 1
binance'te bitcoin çiftlerinde değişiklik! 2

7 Temmuz’dan itibaren bu çiftlerle yapılan işlemler durdurulacak ve açık pozisyonlar 8 Temmuz’da kapatılarak kullanıcılara pozisyon değeri kadar ödeme yapılacak. Binance, yatırımcıları pozisyonlarını kapatmaları veya varlıklarını taşımaları konusunda uyardı.

Bitcoin Fiyatı Düşüşte

Bu değişiklik, Bitcoin’in zorlu bir dönemden geçtiği bir zamanda gerçekleşti. Mt. Gox geri ödemelerinin başlamasıyla Bitcoin, 53 bin dolar seviyesine kadar geriledi. Ancak haberin yayınlandığı saat itibarıyla 56 bin doların üzerine çıkmayı başardı.

Binance’in bu kararı, piyasalarda yeni bir dalgalanma yaratabilir. Yatırımcıların gelişmeleri yakından takip etmesi ve stratejilerini buna göre ayarlaması gerekiyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTiktok, ve X hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir