Binance Coin (BNB) Zirvede! Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Ulaştı ve Dev Şirketleri Geride Bıraktı


Binance’in yerel token’ı BNB, 5 Haziran’da 710,86 dolarla tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşarak rekor kırdı. Bu yükselişle birlikte BNB, UBS, Dell ve Starbucks gibi dev şirketlerin piyasa değerini geride bırakarak 108 milyar dolarlık bir değere ulaştı.

Ancak BNB’nin bu başarısı, Binance’in dünyanın dört bir yanında düzenleyicilerle yaşadığı sorunların gölgesinde kalıyor. Son olarak Nijerya’da yaşanan tutuklamalar ve 2023’te ABD Adalet Bakanlığı ile yapılan 4,3 milyar dolarlık uzlaşma, BNB’nin performansını olumsuz etkileyen faktörler arasında yer alıyor.

binance coin bnb zirvede
binance coin (bnb) zirvede! tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve dev şirketleri geride bıraktı 2

Bu olumsuzluklara rağmen BNB, son 24 saatte %16’lık bir artışla 625 dolardan 710 dolara yükselmeyi başardı. Bu yükselişte, Bitcoin’in 14 Mart’ta tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşması ve BTC ETF’lerinin onaylanması gibi faktörlerin de rol oynadığı düşünülüyor.

BNB’nin geleceği belirsizliğini koruyor. Düzenleyici sorunların çözümü ve Binance’in bu alandaki adımları, BNB fiyatını önemli ölçüde etkileyecek gibi görünüyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTiktok, ve X hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir