XRP Kasım’a Uçacak mı? Uzman Analist “Büyük Hareket” Sinyalini Verdi!


25 yıllık tecrübeli analist JT, XRP’nin Kasım ayına kadar kritik bir hamle yapacağını öngörüyor. Bu tahmin, XRP’nin iki aydır simetrik üçgen formasyonu içinde işlem görmesine dayanıyor. Bu formasyon, önceden 1.96 dolara yükseliş yaşatmış ve ardından bir düzeltme sürecini tetiklemişti.

XRP’de Simetrik Üçgen Gerginliği Devam Ediyor

1.96 dolara ulaştıktan sonra Terraform Labs çöküşü, XRP’yi 2022 Haziran ayında 0.2870 dolara kadar geriletmişti. Bu dipten sonra toparlanan XRP, yükseliş trendine girmeyi başardı. Fakat piyasadaki genel yükselişe rağmen, simetrik üçgen formasyonundan kurtulamadı.

Analist JT, XRP’nin 2023 Temmuz ayında 0.94 dolar ve 2024 Mart ayında 0.7449 dolar dirençlerini aşma girişimlerinin ayı piyasası tarafından engellendiğini belirtiyor.

xrpde simetrik ucgen gerginligi devam ediyor
xrp kasım'a uçacak mı? uzman analist "büyük hareket" sinyalini verdi! 2

Simetrik Üçgen Kırılımı Bekleniyor

JT, Kasım ayından önce simetrik üçgenin üst trend çizgisinin kırılacağını öngörüyor. Bu üçgenin 25 aydan uzun süredir devam ettiğini ve en uzun üçgenlerden biri olduğunu da ekliyor. JT’ye göre üçgen zirvesine ulaşmadan önce altı ay daha var.

Uzmanlar Dev Fiyat Artışı Bekliyor

XRP’deki bu kırılımın 2024 yılında kaçınılmaz olduğunu ve XRP için büyük bir dönüm noktası olacağını savunan JT, devasa bir fiyat artışı öngörüyor.

Kırılıma ilişkin net bir fiyat tahmini yapmasa da diğer analistler oldukça iddialı. EAGRAG CRYPTO, XRP’nin 2017 yılındaki performansını tekrarlaması halinde 1.96 dolar ve 15 dolar seviyelerini aşabileceğini öngörüyor. Analistin nihai hedefi ise 66 dolar.

Piyasa gözlemcisi Casi de XRP’nin 6 yıllık konsolidasyonunu kırarak 8 ile 13 dolar arasına yükselebileceğini tahmin ediyor.

Teknik Göstergeler de Umut Veriyor

CoinGecko verilerine göre son 24 saatte %1.5 değer kazanan XRP, 0.5349 dolar seviyesinde işlem görüyor. XRP, Fibonacci 0.382 seviyesinin işaret ettiği 0.55 dolar direncine doğru ilerliyor.

Santiment verilerine göre ise 10 milyon ile 100 milyon arasında varlık bulunduran XRP balinaları, Nisan ayından bu yana 460 milyon XRP satın aldı.

XRP’nin Kasım ayında simetrik üçgenden çıkış yapıp yapmayacağı ve bu durumun fiyatı nasıl etkileyeceği merak konusu. Uzman görüşleri ve teknik göstergeler, gelecek aylar için önemli bir hareketlilik öngörüyor. Yatırımcılar, bu gelişmeleri yakından takip ederek bilinçli yatırım kararları vermeleri gerekiyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTiktok, ve X hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir