Bitcoin Balinaları Geri Döndü: Son İki Haftanın En Büyük Birikimi!


Bitcoin Balinaları Geri Döndü: Son İki Haftanın En Büyük Birikimi!
Son 24 saat içinde Bitcoin balinaları 15.121 BTC satın alarak balina rezervlerini son iki haftanın en yüksek seviyesine çıkardı. Bu durum, balinaların Bitcoin’e olan güçlü inancını ve uzun vadeli tutumlarını gösteriyor.

Santiment’in verileri, 1.000 ila 10.000 BTC arasında varlığa sahip yatırımcıların son 24 saatte 941 milyon dolar değerinde BTC biriktirdiğini ortaya koyuyor. Bu da balinaların ve diğer büyük yatırımcıların Bitcoin’i dip seviyelerde toplayarak bir sonraki boğa koşusu için hazırlandıklarını gösteriyor.

bitcoin balinalari geri dondu
bitcoin balinaları geri döndü: son i̇ki haftanın en büyük birikimi! 2

Son haftalardaki kâr satışlarının ardından balinalar yeniden biriktirmeye başlaması önemli bir gelişme. Nisan ayı sonunda, zincir üstü analistler Bitcoin balinalarının borsalara girişlerinde artış olduğunu gözlemlemişti. Bu durum, Bitcoin’in 60.000 doları aşmasıyla yatırımcıların kârlı hale gelmesiyle açıklanabilir.

Son birkaç gündür Bitcoin 60.000 dolar ile 64.000 dolar arasında işlem görüyor. Bazı yatırımcılar, bu seviyeleri boğa sezonunun devamı için bir alım fırsatı olarak görüyor ve Bitcoin’in son aylardaki düşüşten sonra dip seviyeye ulaştığını düşünüyor.

Santiment’in analizi, diğer analistlerin bulgularıyla da örtüşüyor. CryptoQuant verilerine göre, balinalar geçen hafta 24 saat içinde 47.000 BTC’yi 2,8 milyar dolardan fazla bir fiyata satın aldı. CryptoQuant CEO’su Ki Young Ju, bunun Bitcoin için yeni bir dönemin başlangıcı olabileceğini söyledi.

Popüler Bitcoin analisti Willy Woo da yatırımcıların yeniden BTC biriktirmeye başladığını ifade etti. Woo, trendin tersine döndüğünün kesin olarak doğrulanması için bir hafta daha beklemek gerektiğini kaydetti.

Bitfinex analistleri ise bu hafta başında zincir üstü verilerin Bitcoin’deki satış baskısının azaldığını ve piyasanın yakın zamanda toparlanmaya başlayabileceğini gösterdiğini belirtti.

ABD’deki spot Bitcoin ETF’leri de geçen haftaya kıyasla daha iyi bir performans sergiliyor. Spot Bitcoin ETF’leri geçen hafta sadece bir gün pozitif sermaye girişi alırken, bu hafta iki gün pozitif sermaye girişi gerçekleşti.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTiktok, ve X hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir