Tone Vays, Bitcoin’deki “Benzersiz” Desenin Yükselişe İşaret Ettiğini Söyledi


Deneyimli kripto uzmanı Tone Vays, Bitcoin’in (BTC) olumlu bir harekete geçebileceğini ifade ediyor.

Usta analist, Bitcoin’in mevcut değerinden yaklaşık %10 artış gösterebileceğini belirtiyor.

Vays, Bitcoin’in 34.858 ile 33.701 dolar aralığında stabil bir şekilde hareket ettiğini, bu nedenle dört saatlik grafik analizinde pozitif bir fiyat modeli oluşturduğunu vurguluyor.

“Dört saatlik analizde, 33.500 doların altına inmediği sürece Bitcoin’de olumlu bir trend var. Şu an bu kanalın içindeyiz ve büyük ihtimalle yukarı doğru bir hareket bekliyoruz. Bu hareketin olumsuz değil, olumlu bir yönde olması daha olası. Ancak her iki durum da teknik olarak mümkün.”

btc 3
kaynak: ton vays/youtube

Uzman, olası bir artışın %8 ile %10 arasında olabileceğini, bu oranın “makul bir hedef” olduğunu dile getiriyor.

Eğer Bitcoin’de bir düşüş yaşanırsa, Vays bu durumda 30.000 dolar seviyesinin önemli bir destek noktası olabileceğini belirtiyor.

“28.000 dolarlık bölge güçlü bir destek olarak karşımıza çıkıyor. Bitcoin’in bu seviyeye gerilemesi beklenmedik bir durum olurdu. Ancak hareketli ortalamaların yükselmesiyle, geri çekilme 31.000 dolar seviyesine kadar olabilir. Hareketli ortalamaların ne kadar hızla artacağını görmek ilginç olacak.”

Şu anda Bitcoin 34.368 dolar değerinde işlem görmekte.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTiktok, ve X hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir