Santiment, Bitcoin ve Ethereum Boğa Koşuları Hakkında İpucu Verdi!


Kripto analiz şirketi Santiment, zincir üstü verilerin şu anda Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) için yeniden canlanan boğa dönemlerine işaret ettiğini belirtti.

Şirket Bitcoin ve Ethereum verilerini paylaştı

Piyasa istihbarat şirketi, piyasa değeri açısından en büyük iki kripto varlığının her ikisinin de kaynaklarının artan oranda dijital varlık değişim platformlarından ve kendi kendine saklama cüzdanlarına taşındığını gözlemledi.

Şirketin verilerine göre, hem kripto lideri hem de öncü akıllı sözleşme platformu, borsalarda tarihsel olarak düşük seviyede arz sergiliyor.

“Bitcoin ve Ethereum, kaynaklarının giderek daha fazlasının kendi kontrolüne geçtiğini sessizce gözlemlemeye devam ediyor. Mükemmel bir gösterge olmasa da, borsalardaki düşen coinler, yeterli zaman verildiğinde, genellikle gelecekteki boğa dönemlerine işaret ediyor.”

san1
santiment, bitcoin ve ethereum boğa koşuları hakkında i̇pucu verdi! 3

Santiment, ödeme işlem tokeni Metal (MTL) ve eşler arası enerji protokolü Power Ledger (POWR) gibi düşük ve orta büyüklükteki altcoinlere de dikkat çekiyor. Şirket, altcoinlerin geçen hafta yoğun balina ve köpekbalığı aktivitesi yaşadığını ve bunun şimdi dikkate alınmaya değer olduğunu belirtti.

“Köpekbalıkları ve balinalar, orta ve düşük sermayeli varlıklar arasında dolaşırken, haftayı bitirirken beklenmedik büyük bir altcoin hareketi yaşandı. MTL, POWR, Aergo (AERGO) ve Merkezi Olmayan Bilgi Varlığı (DIA), topladığımız en büyükler arasında yer alıyor ve 10 milyon dolarlık hareket gösteren bu tür daha küçük varlıklar izlemeye değer.”

san2
santiment, bitcoin ve ethereum boğa koşuları hakkında i̇pucu verdi! 4

Daha önce, başka bir kripto içgörü şirketi olan Glassnode, BTC‘nin ayı piyasası toparlanma evresine girdiği sonucuna varmak için bir dizi ölçümü inceledi.

Yazının yazıldığı sırada, Bitcoin 26.628 dolardan, Ethereum ise 1.802 dolardan işlem görüyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir