Kripto Analisti, Bitcoin’in 63.000 Dolara Çıkabileceğini Söyledi!


Popüler kripto analisti ve InvestAnswers YouTube kanalının sunucusu, Bitcoin’in (BTC) bir sonraki yarılanma olayından önce kolayca 3x rallisine girebileceğini söylüyor.

Yeni bir strateji oturumunda analist, güçlü BTC rallilerinin genellikle Bitcoin’in yarılanmalarından önce geldiğini, madencilerin blok ödüllerinin yarıya indirildiği ve dolayısıyla gelecekteki arzı daralttığı bir olay olduğunu söylüyor.

Analiste göre, yarılanma tarihlerine dayanan tarihsel öncelik, BTC’yi 2024 yılının Mart ayına kadar 63.000 dolar seviyesine yerleştiriyor ve bu, mevcut fiyatlardan %200’den fazla bir kazanç olacak.

“Tarihsel olarak, Bitcoin bir sonraki yarılanmadan 15 ay önce toplanmaya başlar. Bir sonraki yarılanmanın Nisan veya Mayıs 2024’te olması bekleniyor – 10 dakikadan daha az bir süreye inerse, bocks’ın gerçek zamanlamasına bağlı olarak, 2023 yılının Aralık ayında etrafta dolaşan birçok söylenti olabilir. Hala 2024 Nisan zaman dilimine bağlı kalıyorum.

Kasım 2022, bu yarılanma tarihine 15 ay kaldı… Bitcoin, yarılanmadan 24 ay önce işlem gördüğü yerden %39’u bitirme eğiliminde ve bu, Mart 2022’yi 45.538$ çarpı bir artı %39 [(45,538$* (1+39%) anlamına geliyor. )]… Bu bizi Mart 2024’e kadar 63.160 dolara çıkarmalı.

Ve bunun sonu olmadığını unutmayın. Yarılanmadan sonra gerçek eylem gerçekleşir. Ama öncesinde bir koşu var. Bu yüzden sadece bunu düşün. Şu andan itibaren on beş ay, bir yıl ve bir çeyrekten biraz fazla, uzun bir zaman değil. Bitcoin üç katına çıkabilir ve ondan sonra çok daha fazlasını yapabilir.”

seri74 coinprojesi
kaynak: investanswers

Yazma sırasında BTC, gün içinde sabit olarak 20.507 $ için el değiştiriyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir