Rakamlarla Övünmüyoruz; Binance CEO’su: En Büyük Biziz!


ceo
rakamlarla övünmüyoruz; binance ceo'su: en büyük biziz! 2
  • Changpeng Zhao, Binance’in sektördeki en büyük rezerve sahip olduğunu ancak bununla övünmediklerini savundu.
  • Binance, BTC spot çiftleri için sıfır ücretli ticaret uygulayacak.
  • Twitter topluluğu, en son gelişmenin FTX Boss’a yanıt olduğuna inanıyor.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, borsanın 8 Temmuz 2022’de 13 Bitcoin (BTC) işlem çiftinin tamamı için sıfır ücretli alım satımı başlatacağını tweetledi. Ardından bir Twitter kullanıcısı CEO’ya borsanın ne kadar yetkin olduğunu sordu. gelirinin büyük bir kısmını BTC tüccarlarına veriyor.

CEO Zhao, “Rakamlarla övünmüyoruz” ve Binance borsasının “sektördeki açık ara en büyük rezervine” sahip olduğunu söyledi. “Bu 0 ücreti, zorlu bir pazarda kullanıcılarımızla ilgilenmemizin bir yolu” diyerek devam etti.

Birkaç kişi, Binance’in bu son gelişiminin yakın bir rakibin patronunun söylediklerine yanıt olduğuna inanıyor. FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, geçtiğimiz günlerde borsalarının dijital varlık sektörünü istikrarsızlaştırabilecek mücadele eden kripto firmalarını desteklemek için çantasında “birkaç milyar” olduğunu söyledi. Bazı Twitter kullanıcıları, borsalar arasında bir ‘ücret savaşı’ olasılığını ima etti.

Binance US geçen ay Bitcoin alım satım hizmetleri için Amerikalı kullanıcılara sıfır ücret uygulasa da. Borsa cömertliği herkese genişletiyor ve karar “Binance’ın beşinci yıldönümünü kutlamak”. Dediler:

Tüm kullanıcılar, 13 BTC spot ticaret çiftinin tümü için sıfır yapıcı ve alıcı ücretlerinden yararlanacak. VIP kullanıcıları için: İşlem Ücreti Seviyesi için bu 13 BTC spot işlem çiftinin 30 günlük hacim hesaplaması etkilenmeyecektir.

Bu 13 BTC spot ticaret çiftinin spot likidite sağlayıcı programının yapıcı hacmi hesaplaması etkilenmeyecektir. Benzer şekilde, 13 BTC spot ticaret çifti, BNB ücret indirimlerinden, ücret indirimlerinden veya diğer herhangi bir ücret ayarlaması veya ücret promosyonundan hariç tutulacaktır. Teklif, 8 Temmuz’dan “bir sonraki duyuruya kadar” geçerlidir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir