CNBC’den Jim Cramer, “Kriptonun Gerçek Bir Değeri Yok” Diyor!


jim cramer
cnbc'den jim cramer, "kriptonun gerçek bir değeri yok" diyor! 2
  • Farklı varlıklardan bahseden CNBC sunucusu Jim Cramer, kripto hakkında görüşlerini aktarıyor.
  • Cramer, kriptonun gerçek bir değeri olmadığını söylüyor.
  • Ayrıca NFT’yi korkunç bir varlık olarak gördü.

CNBC sunucusu Jim Cramer, “gerçek bir değeri olmadığını” söyleyerek kripto konusundaki duruşunu değiştirdi. TV kişiliği, toplam kripto piyasa değerinin 1 trilyon doların altına düşebileceğini söylüyor.

Cramer, kripto pazarının dipte olduğuna ve pazarın daha da düşebileceğine inanıyor. Ayrıca, NFT‘lerde, onların korkunç bir varlık sınıfı olduklarını belirterek bir kazı yaptı. CNBC’nin Mad Money programına ev sahipliği yapan Cramer, hisse senetleri ve kripto konusunda tavsiyeler vermesiyle tanınıyor.

Bununla birlikte, Cramer’in tahminleri o kadar güvenilmezdir ki, kripto topluluğunda popüler bir memenin yüzü haline geldi. Ev sahibinin tahminleriyle alay eden “Ters Cramer ETF” gibi Twitter hesapları bile var.

5 Temmuz’da CNBC’nin Squawk Box programında yayınlanan bir bölümde Cramer, çeşitli varlık sınıflarından ve bunların nasıl performans gösterdiğinden bahsediyordu. Görüşme sırasında en çok ilgilendiği varlık sınıfı hakkında derinlemesine konuştu. Kripto hakkında konuştu ve varlığın gerçek bir değeri olmadığını tahmin etti.

Kripto gerçekten patlıyor gibi görünüyor. 3 trilyon dolardan 1 trilyon dolara çıktı. Neden 1 trilyon dolarda durması gerekiyor? Orada gerçek bir değer yok.

Yine de Cramer bir keresinde Ethereum‘a inandığını, bunun müthiş olduğunu ve yatırımcıların ETH‘den kolayca %35-40 getiri elde edebileceğini belirtmişti. Ethereum o sırada 3.000 dolardan işlem görüyordu ve şimdi 1.000 dolara düştü.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir