Bitpanda Artık İspanya’da Kayıtlı Bir Kripto Hizmet Sağlayıcısı!


i̇spanya
bitpanda artık i̇spanya'da kayıtlı bir kripto hizmet sağlayıcısı! 2
  • Bitpanda, sanal para birimi değişimi ve dijital varlık saklama hizmeti sağlayıcısı olarak kaydolduktan sonra İspanya’da genişliyor.
  • Bitpanda ayrıca Avusturya, Fransa, İtalya ve İsveç’teki yetkililer tarafından tescil edilmiştir.
  • İspanya Merkez Bankası, Ekim 2021’de kripto servis sağlayıcıları için kayıt defterini başlattı.

Avrupa kripto borsası Bitpanda, İspanya Merkez Bankası’nın kripto firmaları siciline girdiğini duyurdu. Bankanın resmi web sitesine ve Salı günü Bitpanda duyurusuna göre, İspanya Merkez Bankası kripto firmasını 16 Haziran’da resmi olarak kaydettirdi.

İspanya Merkez Bankası, Ekim 2021’de kripto servis sağlayıcıları için kaydını açtı. Şubat 2022’de Bit2Me, listeye eklenen ilk firma oldu.

Özellikle, Avrupa Birliği (AB), bir AB üye devletinde düzenlenen kripto firmalarının, yakında çıkacak Kripto Varlık Piyasaları (MiCA) mevzuatı kapsamında blok genelinde faaliyet göstermesine izin verecek bir lisans üzerinde çalışıyor. MiCA standardı, AB’nin yasama prosedürünün son aşamasındadır.

Ancak Bitpanda, bu yılın başlarında hem İtalya hem de İsveç’teki sanal varlık hizmet sağlayıcı kayıtlarına başarıyla kaydolduktan sonra Avrupa lisansının yürürlüğe girmesini beklemedi. 2020 yılında Fransız finans piyasasında sertifikalı bir şirket haline geldi.

Bitpanda, bitcoin ve diğer dijital para birimlerinin fiyatı dalgalanırken ülkelerde düzenleyici onay almak için çalışmaya devam edeceğini duyurdu.

Kurucu ortak ve CEO Eric Demuth’a göre, son piyasa gelişmeleri, dijital varlıklarınızı nereden satın aldığınızın önemli olduğunu gösterdi ve Bitpanda, topluluğun güvenliğine öncelik vermek ve Avrupa ve ötesindeki yatırımlarda güvenliği sağlamak için çalışıyor.

Satın alma, piyasa belirsizliği ve Bitcoin fiyatındaki düşüşün ortasında gerçekleşti, ancak şirket, kripto para birimlerinin değeri düşmeye devam ettikçe beklentileri konusunda iyimser.

Diğer kripto para borsaları da son zamanlarda Avrupa’da genişledi. BingX, yakın zamanda FCA tarafından İngiltere’de faaliyet göstermek üzere lisans aldı ve Litvanya’da lisanslı yeni ofisini ve kripto işini resmen açtı.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir