Altcoin Hakimiyeti Azaldıkça BTC Hakimiyeti %44.7’ye Ulaştı!


btc
altcoin hakimiyeti azaldıkça btc hakimiyeti %44.7'ye ulaştı! 2
  • Bitcoin’in (BTC’nin) hakimiyet endeksi %0,4’ten %44,7’ye yükseldi.
  • Kripto analistleri, altcoin hakimiyetinin artıp artmayacağı veya düşmeye devam edip etmeyeceği konusunda ikiye bölünmüş durumda.
  • İlgili bir haberde, BTC’nin fiyatı 20.000 dolara düştü.

Kripto piyasasındaki fiyatlar son 24 saatte düşmeye devam ederken, Bitcoin’in (BTC) hakimiyet endeksi %0,4’ten %44,7’ye yükseldi. Endeks en son bu kadar yüksek olduğu zaman geçen yıl Ekim ayındaydı.

Bitcoin’in hakimiyeti artarken, piyasadaki altcoinlerin hikayesi tam tersi. Bu, bazı analistleri altcoinlerin bir ölüm sarmalında olduğuna inandırdı. Böyle bir analist Matthew Hyland.

Hyland’a göre Bitcoin sahipleri güvenli bir duruşa sahip ancak aynı şeyi altcoin sahipleri için söylemek mümkün değil. Analist, altcoinlerin yakında dibi bulacağını da sözlerine ekledi.

Altcoinlerin suda öldüğünü hisseden analistler olsa da, hala iyimser olanlar da var. Öte yandan Crypto Tony, Altcoin Sürekli Endeks Vadeli İşlemlerinde beşinci dalgada olduğumuza inanıyor. “Kapitülasyonun ardından öldürücü bir sıçrama” için ani bir düşüş beklediğini de sözlerine ekledi.

Crypto Tony daha sonra tweetini Bitcoin (BTC) 20.000 doların altına düştüğünde kapitülasyonun başlayacağını belirterek bitirdi.

Şu anda, Bitcoin‘in fiyatı, son 24 saatte yaklaşık %10.10’luk bir düşüş olan 20.214.07$ civarında. Ayrıca, pazar liderinin fiyatı da geçen hafta üçte birden fazla düştü.

Karşılaştırıldığında, piyasa değerine göre en büyük altcoin olan Ethereum (ETH), son gün fiyatta %15.39 ve geçen hafta %42.96 düşüş gördü.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir