Crypto.com, Tüm Shopify Satıcılarına “Crypto.com Pay” Getiriyor!


shopify
crypto.com, tüm shopify satıcılarına "crypto.com pay" getiriyor! 2
  • Shopify satıcıları artık çevrimiçi vitrinlerinde Crypto.com Pay’i etkinleştirebilir.
  • Crypto.com Pay, sıfır işlem ücreti ve yalnızca %0,5 uzlaşma ücretiyle iftihar eder.
  • Crypto.com ve Shopify’ın liderleri bu gelişme konusunda heyecanlı.

Crypto.com, Shopify satıcılarının artık çevrimiçi vitrinlerinde Crypto.com Pay’i etkinleştirebileceklerini duyurdu. Crypto.com, Singapur merkezli ve 50 milyondan fazla müşterisi olan popüler bir kripto para birimi platformudur. Platform son zamanlarda Matt Damon’ın yer aldığı Super Bowl reklamı için ilgi odağı oldu.

Ekip, Crypto.com Pay’in, tüccarların, büyüyen küresel Crypto.com kullanıcı tabanından sıfır işlem ücreti ile anında kripto para almalarına izin verdiğini ekledi. Bu zincir dışı hizmet, gerçek zamanlı ve dünyadaki tüm Crypto.com Uygulaması kullanıcıları tarafından erişilebilir.

Crypto.com Pay tüccarları için daha fazla iş teşviki sağlamak için Crypto.com, müşterilere promosyon dönemlerinde %10’a kadar çıkabilen Cronos belirteci (CRO) ile ödeme yaptıklarında kripto para iadesi Ödeme Ödülleri de sunacak.

Crypto.com‘un Kurucu Ortağı ve CEO’su Kris Marszalek, “Daha fazla müşteriye ve tüccara kripto para birimleri kullanarak ticaret yapma yeteneği sağlamak Crypto.com için bir önceliktir” dedi.

Shopify’a entegre olmaktan ve bu yeteneği dünya çapında daha da fazla müşteriye ve satıcıya sunmaktan son derece heyecanlıyız.

Ayrıca Shopify’daki Blockchain Ekosistemi Lideri John S. Lee, Shopify tüccarlarının müşterilerin çevrimiçi siparişleri için ödeme yapmaları için ek hızlı ve kolay bir yol sağlamasına yardımcı olmak için Crypto.com‘u memnuniyetle karşıladıklarını belirtti. “Büyüyen blok zinciri ekosistemimiz, tüccarları vitrinlerinde alternatif ödeme yöntemleriyle destekleme taahhüdümüzü gösteriyor ve ticarette mümkün olanı daha da genişletmeye yardımcı oluyor.”

Ekibe göre Crypto.com Pay, sıfır işlem ücreti ve yalnızca %0,5 uzlaşma ücreti sunuyor. Bildirildiğine göre, tüccarların herhangi bir kurulum maliyeti ödemesine gerek yok ve entegrasyon, tüccarların tamamlaması için sadece dakikalar alıyor. Müşteriler BTC, ETH, CRO, SHIB, DOGE ve APE dahil olmak üzere 20’den fazla token ile ödeme yapabilir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir