XRP/USDT Haftalık Grafikte Trend Devam Modeli Formları!


usdt
xrp/usdt haftalık grafikte trend devam modeli formları! 3
  • XRP son 24 saatte %2,27 düştü ve son 7 günde %27,02 düştü.
  • Haftalık grafikte XRP/USDT için düşüş eğilimi gösteren bir üçgen oluştu.
  • TA, ayıların XRP fiyatını en yakın destek seviyesini aşmaya yetecek kadar ivme kazandığını öne sürüyor.

CoinMarketCap‘e göre XRP son 24 saatte %2,27 ve son 7 günde %27,02 düştü.

CoinMarketCap‘in piyasa değerine göre en büyük kripto projeleri listesinde 6. sırada yer alan XRP’nin fiyatı şu anda 0,4184 $ seviyesinde bulunuyor ve projenin toplam piyasa değerini yaklaşık 20,32 milyar $’a çıkarıyor.

XRP için işlem hacmi de çift haneli azaldı ve yazının yazıldığı sırada yaklaşık 1.775.994.485 $, bu da önceki güne göre %21.38 daha düşük.

coinprojesi.com xrp 1024x544 1
xrp/usdt haftalık grafikte trend devam modeli formları! 4

XRP/USDT için haftalık grafiğe bakıldığında, XRP‘nin fiyatı 0,42 dolarlık haftalık destek seviyesine yaklaştıkça aşağı yönlü bir azalan üçgen grafik paterni oluştu. Satış hacmi, bu süre zarfında alım hacmini geçtiğinden, son birkaç hafta ayılar tarafından devralındı.

Haftalık XRP/USDT grafiğindeki Göreceli Güç Endeksi (RSI), XRP‘nin aşırı satıldığını da gösteriyor. Teknik analiz ve göstergeler, XRP fiyatının henüz düşmemiş olabileceğini gösteriyor.

XRP ile SEC arasında uzun süredir devam eden ve XRP‘ye olumlu eli veren davadaki son gelişmelere rağmen, proje çevresinde hala güçlü bir düşüş hissi var gibi görünüyor. Mevcut ayı eğiliminin bir devam göstergesi de son birkaç hafta içinde 50 EMA’nın altında 20 EMA geçişidir.

Bu iki önemli EMA da birbirinden kopmaya başlıyor – düşüş eğiliminin yoğunlaşabileceğinin bir işareti.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir