FTX.US Başkanı Brett Harrison Ethereum (ETH), Solana (SOL) ve Avalanche (AVAX) için Beş Yıllık Tahminlerde Bulunuyor!


sol
ftx.us başkanı brett harrison ethereum (eth), solana (sol) ve avalanche (avax) için beş yıllık tahminlerde bulunuyor! 2

Kripto borsası FTX.US başkanı Brett Harrison, bugünün blok zincirlerinin çoğunun gelecekte pazar tarafından atılacağını tahmin ediyor.

Thinking Crypto YouTube kanalıyla yaptığı yeni bir röportajda Harrison, alanın yüzlerce benzersiz blok zincirine ulaştığı için önemli bir konsolidasyon beklediğini söyledi.

İşte hakkında çok zayıf bir kanaate sahip olduğum birkaç basit tahmin. Birincisi, blockchain alanında konsolidasyon göreceğimizi düşünüyorum. 200 farklı blok zincirimiz olmayacak.

Sanırım gerçekten, gerçekten iyi olan ve çoğunlukla kullanılan bir çiftle sonuçlanacağımızı düşünüyorum, diğerleri ise ortadan kalkacak.

Harrison daha sonra, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) gibi endüstrinin önemli isimlerine ek olarak, gözünün rakip 1. katman akıllı sözleşme platformları Solana (SOL) ve Avalanche (AVAX) üzerinde olduğunu belirterek, hangi belirli projelerin hayatta kalacağını araştırıyor.

“Bitcoin muhtemelen hala var çünkü bu ilk. Ethereum muhtemelen hala var çünkü ilk gerçek akıllı sözleşme tabanlı blok zinciri.

Uzun ömür için noktalar için yarışan bir avuç katman-1 var. Bence Solana ve Avalanche gibi şeyler ve bunlardan hangilerinin gerçekten zaman içinde tükendiğini göreceğiz.

Bunun bir kısmı gerçek teknolojinin faydaları olacak ve bir kısmı ise sadece, öldürücü uygulamalar nerede yaratılıyor?”

FTX.US başkanı ayrıca, piyasadaki günlük fiyat dalgalanmalarına rağmen, blok zinciri alanına yatırılan para ve iş miktarının uzun vadeli beklentilerine inanmaya güvendiğini söylüyor.

“Son birkaç yılda kriptoya giren tüm kurumsal sermayeyi, risk sermayesini düşünün. Milyonlarca dolar.

Varlık fiyatlarının şu anda ne yaptığından bağımsız olarak, yatırım, entelektüel sermaye ve [ve] teknolojik gelişmeler olduğunu biliyorsunuz.

Bunun uzay için uzun vadeli bir yükseliş olduğunu düşünüyorum. Bunun varlık fiyatlarıyla ilgili kısa vadede ne anlama geldiğini tahmin etmek zor, benim uzmanlık alanım değil.

Bu sektörün büyümesi ve ne kadar emek harcandığına bağlı olarak gelişen teknoloji konusunda kendimi oldukça güçlü hissediyorum.”

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir