Decentraland Fiyat Tahmini – MANA Fiyatı Yakında 8 Doları Vuracak mı?


decentraland
decentraland fiyat tahmini – mana fiyatı yakında 8 doları vuracak mı? 6
  • Boğa MANA fiyat tahmini 3,12 ile 5,26 dolar arasında değişiyor.
  • MANA fiyatı da yakında 8 dolara ulaşabilir.
  • 2022 için MANA düşüş piyasası fiyat tahmini 0,37 dolar.

Bu Decentraland (MANA) 2022 Fiyat Tahmini makalesi, yalnızca teknik analize dayanmaktadır. Aşağıda, MANA fiyat analizimizi ve tahminimizi yaparken dikkate aldığımız temel metrikleri göreceksiniz.

Decentraland (MANA), bu yıl kripto dünyasını kasıp kavuran en aktif kripto para birimlerinden biri. Spesifik olmak gerekirse, kripto 25 Kasım 2021’de tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 5.90 $’a ulaşmayı başardı.

Bu yıl yükselen kripto para birimleri arasında MANA, bazıları için belki de en şaşırtıcı olanlardan biri. Doğrudan Bitcoin ile ilgili değildir ve bugün en çok abartılan kripto para birimi de değildir. Ancak farkında olanlar için MANA, 2019’dan beri var. MANA’daki yatırımcılar, metaverse belirteçlerine olan yüksek ilgi nedeniyle geçen yıl %1310’luk bir yatırım getirisi (ROI) aldı.

Bu Decentraland fiyat analizi ve fiyat tahmininde, MANA’nın 10$’a ulaşıp ulaşmayacağının performansına bir göz atıyoruz. Ancak ondan önce, Decentraland’ın (MANA) ne olduğu ve kripto pazarındaki mevcut konumu hakkında daha fazla bilgi edelim.

Decentraland (MANA) Nedir?

Decentraland (MANA), Ethereum blok zincirine dayalı bir sanal gerçeklik platformudur. Ayrıca, kullanıcıların içerik ve uygulamalar oluşturmasına, deneyimlemesine ve bunlardan para kazanmasına olanak tanır. Decentraland, 2017’de gerçekleşen 24 milyon dolarlık ilk madeni para arzının (ICO) ardından piyasaya sürüldü. Ayrıca, sanal dünya 2019’da kapalı betasını başlattı ve ayrıca Şubat 2020’de halka açıldı. moda haftası ve sanal düğün.

MANA, değiştirilemez ERC-721 LAND jetonlarını elde etmek için yakılması gereken bir ERC-20 jetonudur. MANA jetonları, Decentraland pazarında çeşitli giyilebilir cihazlar, avatarlar, isimler ve daha pek çok şey için ödeme yapmak için de kullanılabilir.

MANA’nın bu piyasa performansının onu bu yıl karlı bir kripto para birimi haline getirebileceğini düşünüyor musunuz? öğrenmek için merak ediyor musunuz? Daha fazla bilgi edinmek için MANA grafiğine gidelim ve fiyat kalıplarının bize MANA fiyatının 2022’de nasıl hareket edeceğine dair herhangi bir ipucu verip vermeyeceğini öğrenelim.

Decentraland (MANA) Mevcut Piyasa Durumu

CoinMarketCap’e göre MANA, bu MANA fiyat analizinin yazıldığı tarih itibariyle 24 saatlik 1.266.284.674$ işlem hacmi ile 3.33$’dan işlem görüyor. MANA fiyatı son 24 saatte %2,01 arttı.

Ayrıca, MANA’nın mevcut dolaşımdaki 1,83B MANA arzı vardır. Şu anda MANA için en iyi kripto para borsaları Binance, OKEx, Upbit, FTX, Gate.io, Bithumb, Bitfinex, Kraken, Bittrex ve CoinTiger Exchange’dir.

Şimdi, 2022 için bu MANA teknik analizinin bir sonraki bölümüne geçelim.

Decentraland (MANA) Fiyat Analizi

Şu anda MANA, CoinMarketCap’te 30. sırada yer alıyor. Ancak blok zincirindeki son değişiklikler ve gelişmeler, kripto para biriminin fiyatının yükselmesine yardımcı olacak mı? Bu MANA fiyat tahmini makalesinin grafik analizi kısmına geçelim.

coinprojesi.com hfgsfh
decentraland fiyat tahmini – mana fiyatı yakında 8 doları vuracak mı? 7

Keltner kanalı, mum çubuklarının üstündeki veya altındaki oynaklığı ölçerek trend yönlerini belirlemek için kullanılan bir teknik analiz göstergesidir. Decentraland (MANA) için Keltner Kanalı sinyallerinden, son mum çubuğu yukarıdaki Keltner Kanalı grafiğindeki alt eğriye dokunmadığından mevcut yükseliş trendinin devam edebileceği görülebilir. Bu, MANA fiyatındaki mevcut artışın, en üstteki Keltner Kanalı eğrisini geçtiği ve düşüş eğilimi gösterdiği için herhangi bir geri dönüş beklenmeden önce birkaç gün daha sürebileceğini gösteriyor.

coinprojesi.com klsdfnkl
decentraland fiyat tahmini – mana fiyatı yakında 8 doları vuracak mı? 8

Göreceli Güç Endeksi (RSI) 63.59’dur, bu, Decentraland’ın (MANA) 50 ile 70 arasında olduğu için güçlü bir eğilim gösterdiği anlamına gelir. Eğri yukarı doğru, bu da MANA’nın mevcut yükseliş koşusunun bir süre daha devam edebileceğini gösteriyor. Bununla birlikte, RSI’nin eğilimi şu anda 50’ye doğru düştüğü için tüccarlar dikkatli olmalıdır.

coinprojesi.com sdlkfj
decentraland fiyat tahmini – mana fiyatı yakında 8 doları vuracak mı? 9

Decentraland (MANA) için 90 günlük ve 30 günlük hareketli ortalamalardan, 90 günlük hareketli ortalamanın 30 günlük hareketli ortalamaların üzerinde olması nedeniyle MANA’nın uzun vadede yükselişe geçeceği görülüyor. Bu nedenle, uzun vadeli yatırımcılar, kripto kışı nedeniyle son haftalarda kaybedilen yatırımlarının bir kısmını geri kazanabilirler.

Decentraland (MANA) Fiyat Tahmini

Aşağıda bu MANA fiyat tahmin grafiğinde gösterildiği gibi, daha küçük bir zaman diliminde MANA yükseliş eğilimi gösterdi. Ancak MANA’nın fiyatı son 30 günde %12,7 arttı. Bir geri dönüş olursa, MANA fiyatı destek1’de 3.1197$’a düşebilir ve hatta destek5’te 0.3697$’a düşebilir, bu da düşüş sinyalidir.

Decentraland (MANA), teknoloji geliştirme açısından bu yıl en aktif kripto paralardan biri. Sizce bu, MANA’yı 2022’de yatırım yapmak için karlı bir token yapmak için yeterli mi? Kontrol etmek için bu MANA fiyat tahminindeki tabloya gidelim.

coinprojesi.com dksjf
decentraland fiyat tahmini – mana fiyatı yakında 8 doları vuracak mı? 10

Bu yükseliş eğilimi devam ederse, MANA 3.9860 $ direnç seviyesini kırabilir. Yıl sona ermeden 10 doların ötesine bile geçebilir ve muhtemelen 2022’de 5.2647 dolara ulaşması muhtemeldir, bu da piyasa kriptoyu tercih etmeye devam ederse bir yükseliş sinyalidir.

Bununla birlikte, piyasa kripto aleyhine dönerse, MANA, ayılar lehine bir fiyat düşüşü yaşayabilir. Bu düşüş olayı, destek1’de fiyatın 3,1197 doların altına düşmesini tetikleyebilir ve hatta destek5’te 0,3697 doların altına düşebilir. Bu durumda kripto, sakinliğini yeniden kazanmanın ve yükseliş pozisyonuna geri dönmenin bir yolunu bulmalıdır. Aksi takdirde, ayılar destek seviyesini yeni direnç seviyesine çevirebilir, bu da yatırımcılar için uygun olmayan bir olaydır.

Decentraland Fiyat Tahmini 2022

Bu yükseliş eğilimi devam ederse, MANA 2022’nin sonunda 5.2447$’a ulaşacak. Ayrıca 2022’nin ilk yarısı 3.98$’a kadar hızlı bir büyüme gösterecek. O zaman bu yükseliş yavaşlayacak, ancak büyük düşüşler beklenmiyor. Yaklaşan ortaklıklar ve 8$’a ulaşan gelişmeler, fiyat açısından oldukça iyimser ancak yakın gelecek için şüphesiz mümkün.

Decentraland Fiyat Tahmini 2023

MANA’nın fiyatı çok yüksek seviyelere bile çıkabilir, ancak 30$’a ulaşabilir. Üstelik bu, ancak piyasanın yükseliş eğilimini sürdürmesi durumunda mümkündür. Ek olarak, yalnızca kripto para birimi MANA psikolojik direnç seviyesini geçerse.

Decentraland Fiyat Tahmini 2024

En son güncellemeler, gelişmeler, MANA fiyat tahmini ve platformun yeni proje tahminlerine göre. Ayrıca, bu kripto pazarında MANA fiyatını artırabilir ve fiyat yükselip yaklaşık 50 dolara ulaşabileceği için en iyi yatırım olacaktır.

Decentraland Fiyat Tahmini 2025

Önümüzdeki dört yıl içinde MANA fiyatları 100 dolara kadar çıkabilir. Ancak bu seviyeye ulaşmak MANA için o kadar da zor olmadı çünkü alım veya satım emirleri için ek orta, kısa vadeli ve uzun vadeli fiyat hedefleri bulunabilir. Bu, MANA’nın tahmine göre önümüzdeki beş yıl içinde yakında yeni bir ATH’ye ulaşma olasılığının yüksek olduğunu gösteriyor.

Decentraland Fiyat Tahmini 2026

2025’in sonunda 60’ın üzerinde bir Göreceli Güç Endeksi (RSI) ile MANA’nın 2026’nın sonunda 150 dolara ulaşması mümkündür.

Çözüm

MANA’nın 2022’de önünde harika bir geleceği var. MANA ekosisteminde ve genel kripto pazarında devam eden gelişmelerle birlikte, MANA’nın yeni zirvelere ulaştığını görebiliriz.

Ayrıca, uzun vadeli 2022 MANA fiyat tahminimiz de yükseliş gösteriyor. Buna ek olarak, MANA’nın 3.1197$’ı geçme olasılığı yüksek ve bu yıl 5.2647$’ın üzerine çıkabilir. Ancak bu ancak birkaç psikolojik engeli aşarsa gerçekleşecektir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir