Kripto Borsası Coinbase, Üç Düşük Kapasiteli Altcoin için Tam Perakende Desteği Sunuyor!


coinprojesi.com alskdsao
kripto borsası coinbase, üç düşük kapasiteli altcoin için tam perakende desteği sunuyor! 2

En iyi ABD kripto borsası Coinbase, düşük değerli altcoin üçlüsü için tam perakende desteği başlatıyor.

Şirketten yeni bir tweet’e göre Aventus (AVT), Render Token (RNDR) ve Quantstamp (QSP) artık Coinbase.com’da ve borsanın mobil uygulamalarında yayında.

Coinbase Pro, bu haftanın başlarında üç varlığı listeledi.

Quantstamp, akıllı sözleşmeler için bir güvenlik denetimi protokolüdür ve bir hata ödül sistemi ve otomatik yazılım testi sunar.

Projenin yerel tokeni QSP, yazı yazılırken 0,07 dolardan işlem görüyor ve geçen hafta yaklaşık %88 arttı. Bununla birlikte, piyasa değerine göre 544. sıradaki kripto varlığı, son 24 saat içinde %22’den fazla düzeltildi.

Render Token, dağıtılmış Grafik İşleme Birimi (GPU) bilgisayarlarından oluşan bir görüntü sentezleme ekosistemi olan Render Network için Ethereum tabanlı bir belirteçtir.

Yerel tokeni RNDR, yazı yazılırken 3.57 dolardan işlem görüyor ve geçen hafta %23’ten fazla arttı. Piyasa değerine göre 143. sıradaki kripto varlığı da geçen gün %7,48 arttı.

Aventus, bir Ethereum katman-2 ölçekleme çözümüdür. Projenin yerel tokeni AVT, yazı yazılırken 3,09 dolardan işlem görüyor ve son yedi gün içinde yaklaşık %7 arttı.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir